προγυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος μετά την απολογία του για το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε στη Γλυφάδα.

Τον δρόμο για τις φυλακές θα πάρει ο 39χρονος γκαλερίστας, που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της 10ης Οκτωβρίου στην λεωφόρο Ποσειδώνος με ένα νεκρό.

Το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) πέρασε την πόρτα του ανακριτή και παρά τις εξηγήσεις που έδωσε δεν έπεισε και αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Το τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της 10ης Οκτωβρίου επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στη Γλυφάδα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος, ένα Vitara, με κατεύθυνση από Πειραιά προς Βούλα συγκρούστηκε με τη Μερσέντες που οδηγούσε ο γκαλερίστας.

Σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή: Κατόπιν της σύγκρουσης το όχημα του 52χρονου εξετράπη δεξιά της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε δέντρο και εν συνεχεία σε άλλο σταθμευμένο όχημα, ενώ το όχημα του γκαλερίστα εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 52χρονου οδηγού, ο οποίος διεκομίσθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας», ο τραυματισμός του γκαλερίστα, καθώς και της 33χρονης επιβάτιδας οι οποίοι διεκομίσθησαν με σταθμούς του Ε.Κ.Α.Β. στο Γ.Κ.Ν. «ΝΙΚΑΙΑΣ».
Ο 39χρονος γκαλερίστας έχει ήδη υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση και μάλιστα αναμένεται να εγχειριστεί ξανά με μικρή όμως πιθανότητα όπως λένε και οι γιατροί να σώσει το αριστερό του μάτι.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της τροχαίας, ο 39χρονος, οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, καθώς από τα τεστ που του έγιναν βρέθηκε ποσότητα οινοπνεύματος 1,55, την ίδια ώρα που το όριο είναι 0,25.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr ο γκαλερίστας, έχοντας φύγει με τη φίλη του από το Κολωνάκι και οδηγώντας στην παραλιακή, πέρασε δύο κόκκινα ενώ το κοντέρ του Μερσέντες άγγιζε τα 200 χιλιόμετρα!

Τι είχε πει ο πατέρας του 39χρονου, γνωστός γκαλερίστας

Ο πατέρας του 39χρονου οδηγού, επίσης γκαλερίστας, είχε μιλήσει στο Mega για τις δραματικές στιγμές που έζησε εκείνο το πρωί, όταν χτύπησε το τηλέφωνό του και ενημερώθηκε για το τροχαίο δυστύχημα.

«Από τα ξημερώματα που χτύπησε το τηλέφωνο και μας ενημέρωσαν για το τροχαίο είμαστε ανάστατοι. Ευτυχώς, ο γιος μου έχει ξεπεράσει το κίνδυνο όσον αφορά τη ζωή του. Φοβόμαστε όμως πάρα πολύ για το μάτι του. Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο μάτι. Βρίσκομαι στο νοσοκομείο, ο γιος μου χειρουργείται αυτή τη στιγμή. Περιμένουμε να τελειώσει το χειρουργείο και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά», είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook