Γκάγκα: Διασωληνώνουμε 20αρηδες και 30αρηδες – Κανείς δεν είναι απρόσβλητος
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα χρειαστεί βοήθεια του ιδιωτικού τομέα, υπογράμμισε πως «οποιοδήποτε νοσοκομείο χρειαστεί θα μπει στον αγώνα».
Οι πολίτες άνω των 80 ετών που μπήκαν στα νοσοκομεία την τελευταία περίοδο -με εξαίρεση μία γυναίκα- δεν είχαν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοΐου, δήλωσε το Σάββατο στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας και διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία Μίνα Γκάγκα.
Όπως τόνισε, αυτό δείχνει ότι ο εμβολιασμός δρα προστατευτικά. Η κ. Γκάγκα σημείωσε ότι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου υπάρχει διασωληνωμένος ασθενής 20 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, ενώ υπάρχουν και άλλοι διασωληνωμένοι ασθενείς κάτω των 38 ετών. «Κανείς δεν είναι απρόσβλητος» ανέφερε χαρακτηριστικά. Διευκρίνισε πάντως ότι οι πιο νεαροί ασθενείς είναι λίγοι.
Σχετικά με τις χθεσινές (Παρασκευή) εκτιμήσεις της καθηγήτριας Βάνας Παπαευαγγέλου ότι την επόμενη εβδομάδα ενδέχεται να χρειαστούν κλίνες ΜΕΘ 200 ασθενείς που ήδη νοσηλεύονται με κορωνοϊό, η κ. Γκάγκα δήλωσε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αυτά τα κρεβάτια και αν χρειαστεί θα γίνουν διασωληνώσεις και στις κλινικές.
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα χρειαστεί βοήθεια του ιδιωτικού τομέα, υπογράμμισε πως «οποιοδήποτε νοσοκομείο χρειαστεί θα μπει στον αγώνα».
Ολες οι Ειδήσεις
- «Η γη της ελιάς»: Ο Χρήστος αποφασίζει να επιστρέψει στον Καναδά και η Αριάδνη αγοράζει την ταβέρνα
- Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Συνελήφθη ο δράστης , είναι ανιψιός ενός από τα θύματα
- O Κωνσταντίνος Βασάλος στο ΟΠΑΠ Game Time: Ο Καραγκούνης, η έκκληση στη Χρηστίδου και το Celebrity Crush
- Πολεμικό κλίμα στη Βουλή για το πόρισμα της και την παραπομπή Τριαντόπουλου στη Δικαιοσύνη – Αποχώρησαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Ελλ. Λύση
- Νέα Υόρκη: Ο CEO της Siemens Ισπανίας με την οικογένεια του σκοτώθηκαν στην συντριβή του ελικοπτέρου – Βίντεο από την πτώση στον ποταμό Χάντσον
- H Κίνα ανακοίνωσε αύξηση δασμών στα αμερικανικά προϊόντα στο 125% με ισχύ από αύριο
- Τρείς δημοσκοπήσεις: Σταθερά πρώτη η ΝΔ, εδραιώνεται στην δεύτερη θέση η «Πλεύση», απώλειες για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Κατερίνα Στεφανίδη: Δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της (Φωτογραφία)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook