Ο νεαρός είχε τη γάτα του σε κλουβί όπως προβλέπει ο κανονισμός και την πήγαινε στον κτηνίατρο .

Νέο περιστατικό με οδηγό λεωφορείου που φέρεται σκαιότατα σε επιβάτη λεωφορείου επειδή μετέφερε τη γάτου και μάλιστα μέσα σε ειδικό κλουβί, όπως προβλέπει ο ειδικός κανονισμός.

Ο 23χρονος επιβάτης ανέβηκε από το Ίλιον με τη γάτα του το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο οδηγός φέρεται να τον κατέβασε από το λεωφορείο και μάλιστα βρίζοντάς τον επειδή είχε μαζί του τη γάτα του.

Ο νεαρός μπήκε στο λεωφορείο της γραμμής Γ12 μαζί με κλουβί στο οποίο μετέφερε το γατάκι του στον κτηνίατρο.

Με το που μπήκε στο λεωφορείο και κάθισε στη θέση του είδε έναν εξαγριωμένο άνδρα να τον πλησιάζει, να τον βρίζει χυδαία και να του ζητά να κατέβει αλλιώς θα τον πετάξει έξω με τις κλωτσιές, όπως του είπε.

Ο εργαζόμενος του ΟΑΣΑ ήρθε απειλητικά πάνω από τον νεαρό του μίλαγε ειρωνικά λέγοντάς του, “τι είμαι εγώ ταχυδρόμος”, αρνούμενος να δεχτεί ότι η νομοθεσία επιτρέπει τη μεταφορά ζώων μέσα σε κλουβί μεταφοράς.

@dimitris_koutsoukis

ΟΑΣΑ ΕΙΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΣΕΛ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

♬ πρωτότυπος ήχος – Δημήτρης Κουτσούκης

«Μετά μου έλεγε ‘Κόψε τις μαγκιές μην σε πετάξω έξω με τις κλωτσιές’ και είχε κολλήσει το πρόσωπο του στο δικό μου.

Του είπα πως υπάρχει νόμος και ότι το κουβαλάω το γατάκι 2 χρόνια στην Αθήνα με το κλουβί, με συγκεκριμένες διαστάσεις, όπως ορίζει ο νόμος.

Αυτός, όμως, συνέχιζε ‘πάρτο αυτό από εδώ μέσα’. Πότε κανένας οδηγός δεν είχε πρόβλημα. Ο συγκεκριμένος ήξερε το Νόμο απλά είχε πρόβλημα με τα ζώα. Ήταν η όλη του συμπεριφορά χυδαία.

Από τους υπόλοιπους επιβάτες δεν μίλησε κανείς ενώ το λεωφορείο ήταν γεμάτο και έτσι αναγκάστηκα να κατέβω», τονίζει ο επιβάτης ο οποίος αναγκάστηκε να πάρει ταξί για να μεταφέρει το κατοικίδιό του στον κτηνίατρο.

Ο νεαρός πάρα την ταραχή του πρόλαβε να τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες από τις πινακίδες του λεωφορείου και έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στον ΟΑΣΑ αναζητώντας τον οδηγό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook