Η γυναίκα είναι από την Αλβανία, διέμενε χρόνια στα Καμένα Βούρλα και φέρεται να γνώριζε ότι η ηλικιωμένη είχε χρήματα στο σπίτι…

Μία γυναίκα από την Αλβανία που βοηθούσε την 84χρονη με τις δουλειές στο σπίτι στα Καμένα Βούρλα έχει προσαχθεί για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στις 12 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ανήκει στο στενό περιβάλλον της 84χρονης και γνώριζε ότι υπήρχαν χρήματα στο σπίτι της ηλικιωμένης.

Οι πολυήμερες έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας για τη στυγνή δολοφονία της άτυχης 84χρονης στα Καμένα Βούρλα οδήγησε γρήγορα στο δολοφόνο της, που συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (22/10) σε περιοχή της Εύβοιας όπου φυλούσε άλλη ηλικιωμένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για γυναίκα από την Αλβανία, που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του θύματος και έκανε διάφορες δουλειές για εκείνη.

Συγκεκριμένα, η 84χρονη φαίνεται να διευκολυνόταν στην καθημερινότητά της από μία οικογένεια αλλοδαπών, που φρόντιζε για διάφορες δουλειές ακόμη και με τα ψώνια και είχαν αποκτήσει οικειότητα μαζί της.

Το πρωί ή το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου, η 84χρονη βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Δεν φαίνεται να υπήρξε καυγάς και σε μια στιγμή που είχε γυρίσει πλάτη σε αυτή, εκτιμάται ότι δέχτηκε τη δολοφονική μαχαιριά.

Στο περιβάλλον του θύματος οι έρευνες για το δολοφόνο 
Όλο αυτό το διάστημα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, έψαχναν στο στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον το δράστη, καθώς οι συνθήκες του εγκλήματος, έδειχναν άνθρωπο που εμπιστευόταν η άτυχη ηλικιωμένη.

Επιπλέον προσπαθούσαν να ταυτοποιήσουν τα ίχνη αλλά και τους χρόνους που οι πιο κοντινοί άνθρωποι του θύματος, είχαν περάσει από το σπίτι.

Βάζοντας τα στοιχεία σε μια σειρά ο κλοιός άρχιζε να σφίγγει γύρω από την οικογένεια των αλλοδαπών αλλά κυρίως γύρω από τη γυναίκα, και είχαν κληθεί να καταθέσουν από την πρώτη στιγμή.

Το πρωί της Τρίτης (22/10) αστυνομικοί της Ασφάλειας βρέθηκαν στα δύο σπίτια της οικογένειας στα Καμένα Βούρλα και έκαναν νέα έρευνα, ενώ άλλο κλιμάκιο μετέβη στην Εύβοια για τη σύλληψη της γυναίκας.

Σύμφωνα με τα μέχρη τώρα στοιχεία το κίνητρο της δολοφονίας ήταν τα χρήματα που είχε η άτυχη ηλικιωμένη στο σπίτι της. Μάλιστα η ίδια το έλεγε στο στενό της περιβάλλον ότι είχε πάντα μαζί της κάποια χρήματα για ώρα ανάγκης, μη γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να αποτελέσει κίνητρο ακόμη και για τη δολοφονία της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook