Ο 14χρονος είχε πάρει διήμερη αποβολή - Το σχολείο φαίνεται ότι είχε ενημερώσει και εγγράφως τους γονείς ότι ο μαθητής χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη

Νέα στοιχεία για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (22/10/24) στο Ναύπλιο με έναν 14χρονο μαθητή να πέφτει στο κενό από τις κερκίδες γηπέδου και να χάνει τη ζωή του έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Το παιδί έφτασε το μεσημέρι στο σημείο, πιθανότατα για να αθληθεί. Αν και πληροφορίες αναφέρουν πως του άρεσε να ανεβαίνει στην περίφραξη της κερκίδας και να ασκείται, ο πατέρας του παιδιού αναφέρει πως από μόνος του ο 14χρονος αποφάσισε να πηδήξει από τις κερκίδες, γιατί τον μάλωσε.

«Μόνο του έπεσε. Πήρε αποβολή από το σχολείο, τον έβαλα και εγώ τιμωρία και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία. Του είπα ‘σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά’. Αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί», είπε ο πατέρας του παιδιού.

Σύμφωνα με το Live News στο Mega ο 14χρονος είχε τάσεις αυτοκτονίας και το σχολείο είχε καλέσει πριν από περίπου δέκα ημέρες τους γονείς μαθητή της τρίτης Γυμνασίου, ενημερώνοντας και εγγράφως ότι το παιδί χρειάζεται βοήθεια από ειδικό και ψυχολογική στήριξη και μάλιστα υπέγραψαν ότι ενημερώθηκαν..

Την ίδια ώρα, οι έρευνες για να διακριβωθούν τα αίτια της θανάσιμης πτώσης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 14χρονος βρέθηκε από τον φύλακα του γηπέδου, ο οποίος κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook