Κακοκαιρία «Elena»: «Χτύπησε» και την Εύβοια – Ποτάμια οι δρόμοι , προβλήματα στην Αιδηψό και το Αλιβέρι (εικόνες&βίντεο)

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στην Αιδηψό η έντονη βροχόπτωση
Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση στα Λουτρά Αιδηψού της Βόρειας Εύβοιας.
Στη Λουτρόπολη η δυνατή βροχή σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα σε καταστήματα της περιοχής, σύμφωνα με το evima.
Ο χείμαρρος παρέσυρε τραπέζια από καταστήματα εστίασης ενώ μετέφερε λάσπη και φερτά υλικά κατά μήκος του παραλιακού δρόμου της Αιδηψού.
Τα συνεργεία του δήμου Ιστιαίας Αιδηψού βρίσκονται επί ποδός και ξεκινούν τον καθαρισμό της παραλίας.
Χωρίς δημοτικό φωτισμό περιοχές του Αλιβερίου
Χωρίς δημοτικό φωτισμό βρίσκονται αρκετές περιοχές στο Αλιβέρι Ευβοίας, λόγω της κακοκαιρίας.
Όπως αναφέρει η Κοινότητα Αλιβερίου
Ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ το άναμμα και η σβέση, στις κολώνες, λέει η Κοινότητα Αλιβερίου
Σχετικά με μηνύματα συμπολιτών μας που αφορούν τον δημοτικό φωτισμό σε διάφορες περιοχές να αναφέρουμε ότι:
Το άναμμα και η σβέση γίνεται από εντολή που δίνει ο ΔΕΔΔΗΕ αναλόγως την αυγή και το λυκόφως. Αυτό αφορά καθαρά και μόνο στις κολώνες (τσιμεντένιες ή ξυλινες).
Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας όταν βλέπουν πολλά φώτα να είναι σβηστά να ενημερώνουν τον ΔΕΔΔΗΕ στα τηλέφωνα “800 400 4000” ή στο “11 500”.
Όταν τα καιρικά φαινόμενα είναι έντονα, θα πρέπει όλοι μας να δείχνουμε κατανόηση και υπομονή και αυτό γιατί το προσωπικό των αρμόδιων υπηρεσιών εργάζονται υπό αντίξοοες συνθήκες”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Σαρωτικό είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας «Elena» και στη Νότια Εύβοια
Όπως δήλωσε στο evima.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιαννιτσίου του Δήμου Καρύστου:
«Έπεσε πάρα πολύ βροχή στην περιοχή μας. Είμαστε σε επιφυλακή και θα ήθελα μέσω του σάιτ σας να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια, τον κ. Γιώργο Κελαϊδίτη και τις Τεχνικές υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Εύβοιας γιατί χάρη στην άριστη συνεργασία είχαμε καθαρίσει το δέλτα του ποταμού και έτσι κύλησαν όλα περίφημα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαγγέλης Βούλγαρης.
Σήμερα το μεσημέρι κλαριά γέμισαν το ποτάμι στο ύψος της γέφυρας του χωριού αλλά χάρη στα μηχανήματα που είχε δώσει στην Κοινότητα η περιφέρεια καθαρίστηκαν αμέσως και απομακρύνθηκαν από τον ποταμό.
Βίντεο από την επιχείρηση διάνοιξης του ποταμού στο Γιαννίτσι από κλαριά
Πηγή:evima.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Kορωπί: Ο δράστης με το κατσαβίδι πριν την επίθεση στους αστυνομικούς και στο λεωφορείο τραυμάτισε και άλλον άνδρα που έχασε το μάτι του
- Πιερρακάκης: «Θα εξαντλήσουμε τις δυνατότητες για αυξήσεις σε όλους τους ενστόλους» (βίντεο)
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 4-2: Μια ανάσα από τον τίτλο οι Πειραιώτες
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-3: Ανατροπή από τον Δικέφαλο του Βορρά στην «OPAP Arena» με τον Δημήτρη Πέλκα
- Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκαλύπτει: “Η πρώτη μου σχέση ήταν με γυναίκα”
- Συνάντηση Μητσοτάκη – Νετανιάχου: Οικονομία, άμυνα και η στρατηγική σχέση Ελλάδας –Ισραήλ στο επίκεντρο
- ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν απέκλεισε και τρίτη θητεία αν και το Σύνταγμα το απαγορεύει – «Υπάρχουν τρόποι για να γίνει» λέει
- Ελένη Τσολάκη: Οι νέες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο και το μήνυμα της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook