Πιθανό νέο κύμα ψύχους και την ερχόμενη εβδομάδα, προειδοποιεί με επιφύλαξη ο μετεωρολόγος

Χιόνια και νέο κύμα ψύχους ενδέχεται να χτυπήσεοι τη χώρα, όπως είχε συμβεί και πρίν από 21 χρόνια όταν και η Αθήνα είχε ντυθεί στα Λευκά, όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Γράφει συγκεκριμένα ο γνωστός μετεωρολόγος: Το παγκόσμιο μοντέλο μας “ΗΡΑΚΛΗΣ” εδώ και αρκετές ημέρες μας μεταφέρει αρκετά έντονα ένα ιδιαίτερα ψυχρό σενάριο για τη χώρα μας τη νέα εβδομάδα.

Η τάση αυτή διατηρείται και στα πρωινά στοιχεία που πήραμε πριν από λίγο και μάλιστα το μεταφέρει κοντά στην τσικνοπέμπτη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Ήταν τσικνοπέμπτη του 2004 και συγκεκριμένα 12 Φεβρουαρίου του 2004, όταν ένα ισχυρό κύμα ψύχους και χιονιά, σάρωσε περιοχές της χώρας μας και από τα βόρεια. Έντονα επηρεάστηκε τότε και ο νομός Αττικής.
Λέτε 21 χρόνια μετά να ζήσουμε κάτι ανάλογο?
Το παγκόσμιο μοντέλο μας “ΗΡΑΚΛΗΣ” εδώ και αρκετές ημέρες μας μεταφέρει αρκετά έντονα ένα ιδιαίτερα ψυχρό σενάριο για τη χώρα μας τη νέα εβδομάδα.
Η τάση αυτή διατηρείται και στα πρωινά στοιχεία που πήραμε πριν από λίγο και μάλιστα το μεταφέρει κοντά στην τσικνοπέμπτη.
Παρακολουθούμε στενά αυτή την τάση και θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες με πιο φρέσκα και περισσότερο σταθερά δεδομένα.
Προς το παρόν το κρατάμε σαν τάση!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook