Καρυστιανού: Η σημερινή απόφαση της Προανακριτικής θα καταγραφεί ως πλήρης κατάλυση του Συντάγματος

«Ηθικός αυτουργός αυτής της ενσυνείδητης πράξης τους ο ίδιος ο ύποπτος και ελεγχόμενος, Χρήστος Τριαντόπουλος αλλά και όποιος ανώτερος εντολέας του» λέει η μητέρα της Μάρθης, ενός από τα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών
Την έντονη αντίθεσή της στις διαδικασίες της Προανακριτικής Επιτροπής εκφράζει η Μαρία Καρυστιανού, που υποστηρίζει ότι η απόφαση που αναμένεται να ληφθεί για παραπομπή του Χρήστου Τριαντόπουλου στο δικαστικό συμβούλιο «θα καταγραφεί στην ιστορία ως πλήρης ΚΑΤΑΛΥΣΗ του Συντάγματος για ΟΛΑ τα μέλη της που θα παραβιάσουν δολίως και εν πλήρη γνώσει τους τα καθήκοντα τους, συνεργώντας σε κακούργημα κατάχρησης εξουσίας».
Σύμφωνα με την πρόεδρο του Συλλόγου Τέμπη 2023, ηθικός αυτουργός είναι ο Χρήστος Τριαντόπουλος «αλλά και όποιος ανώτερος εντολέας του, του και τους υπέδειξε τη στάση δειλίας, ντροπής και υπεκφυγής, για να μην βγουν τα άπλυτα τους στη φόρα και για να αποφύγουν τους μάρτυρες και τις ατράνταχτες σε βάρος τους αποδείξεις».
Η σημερινή απόφαση της Προανακριτικής Επιτροπής θα καταγραφεί στην ιστορία ως πλήρης ΚΑΤΑΛΥΣΗ του Συντάγματος για ΟΛΑ τα μέλη της που θα παραβιάσουν δολίως και εν πλήρη γνώσει τους τα καθήκοντα τους, συνεργώντας σε κακούργημα κατάχρησης εξουσίας.
Ηθικός αυτουργός αυτής της… pic.twitter.com/BDXChiNlnl
— Maria Karystianou (@mkaristianou) March 20, 2025
Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού στο Χ:
Η σημερινή απόφαση της Προανακριτικής Επιτροπής θα καταγραφεί στην ιστορία ως πλήρης ΚΑΤΑΛΥΣΗ του Συντάγματος για ΟΛΑ τα μέλη της που θα παραβιάσουν δολίως και εν πλήρη γνώσει τους τα καθήκοντα τους, συνεργώντας σε κακούργημα κατάχρησης εξουσίας.
Ηθικός αυτουργός αυτής της ενσυνείδητης πράξης τους ο ίδιος ο ύποπτος και ελεγχόμενος, Χρήστος Τριαντόπουλος αλλά και όποιος ανώτερος εντολέας του, του και τους υπέδειξε τη στάση δειλίας, ντροπής και υπεκφυγής, για να μην βγουν τα άπλυτα τους στη φόρα και για να αποφύγουν τους μάρτυρες και τις ατράνταχτες σε βάρος τους αποδείξεις.
Κάθε πράξη και παράλειψη των υπευθύνων που θα υποπέσουν σε κατάχρηση της εξουσίας τους, προδίδοντας το ίδιο το Σύνταγμα και τον Λαό, θα καταγγελθεί για παραβίαση του Συνταγματικού & Ποινικού Δικαίου, ως και των Ευρωπαϊκών Επιταγών για τήρηση των αρχών του Κράτους Δικαίου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η ανώτερη Ελλάδα γνώρισε σκληρή ήττα με πέναλτι από την Σκωτία αλλά έχει και ρεβάνς!
- Πέθανε ο δημοσιογράφος Λάμπης Τσιριγωτάκης σε ηλικία 82 ετών
- Δύο νέες δημοσκοπήσεις, της Metron Analysis και της Pulse – Τι καταγράφουν για τη δύναμη των κομμάτων και την τραγωδία των Τεμπών – Κερδισμένοι και χαμένοι
- Τουρκία: Η αστυνομία έριξε πλαστικές σφαίρες και δακρυγόνα στις μαζικές διαδηλώσεις υπέρ του Ιμάμογλου σε Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα
- Η Ελεονώρα Μελέτη στη Νέα Υόρκη στη Σύνοδο του ΟΗΕ για τη Θέση της Γυναίκας
- Καρυστιανού: Η σημερινή απόφαση της Προανακριτικής θα καταγραφεί ως πλήρης κατάλυση του Συντάγματος
- Π. Παυλόπουλος για Πάπα Φραγκίσκο: Το τέλος της κοσμικής εποχής για το Βατικανό;
- Ν. Ανδρουλάκης για Τριαντόπουλο: “Παιχνίδι υποκρισίας από την κυβέρνηση – Είστε μνημείο αναξιοπιστίας και αντιθεσμικών συμπεριφορών”
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook