Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι αρχές για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 42χρονου Αιγύπτιου.Είχε εμπκλοκή σε υποθέσεις ναρκωτικών και ληστείες.

Νεκρός από τα πυρά εκτελεστών έπεσε ο 42χρονος -σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών- Αιγύπτιος τα ξημερώματα στην Καλλιθέα.

O 42χρονος άνδρας αιγυπτιακής καταγωγής εντοπίστηκε νεκρός από πυροβολισμούς μέσα σε αυτοκίνητο σε πυλωτή πολυκατοικίας, στην οδό Σκίππη στην Καλλιθέα τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα όταν άγνωστοι δράστες πλησίασαν το θύμα, που βρισκόταν εντός του οχήματος του με κατεβασμένο το παράθυρο και σε λειτουργία τη μηχανή και τον πυροβόλησαν σε λαιμό και κεφάλι τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Στο σημείο εντοπίστηκαν 5 κάλυκες από όπλο των 9 χιλιοστών.

Κατά τις ίδιες πηγές το θύμα ήταν 42χρονών, αιγυπτιακής καταγωγής, και ήταν σεσημασμένος καθώς είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και ληστειών. Γι αυτό οι αστυνομικές αρχές θεωρούν όρι η εν ψυχρώ δολοφονία του είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ κυκλωμάτων της νύχτας

Στο βίντεο που εξασφάλισε το ant1news.gr, φαίνεται η στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης του θύματος, καθώς εκείνη την ώρα έκανε live στο Facebook.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι το θύμα νοίκιαζε την θέση στάθμευσης στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ φέρεται ότι ότι έμενε σε κοντινή απόσταση.

Τις έρευνες έχει αναλάβει η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook