Ο Βασίλης Σερεμέτης, ο δικηγόρος του 58χρονου συλληφθέντα και συζύγου της Τέτας Καμπουρέλη, Βασίλη Γκουρούση, ο οποίος κατηγορείται για το ριφιφί σε τράπεζα του Ψυχικού μιλά για την υπόθεση.

Εξηγώντας ποια είναι η υπερασπιστική γραμμή που ακολουθείται, ο κ. Σερεμέτης είπε πως «το μοναδικό αποδεικτικό υλικό μέχρι στιγμής εις βάρος του κατηγορουμένου είναι η ταυτοποίηση του βιολογικού του υλικού σε μείγμα βιολογικού υλικού τριών ή τεσσάρων προσώπων εντός ενός κιβωτίου θυρίδας στην οποία κανονικά δεν έχει νόμιμη πρόσβαση».

Ερωτηθείς για το αν το στοιχείο αυτό είναι αρκετό ή όχι για να κριθεί ένοχος, ο δικηγόρος του Βασίλη Γκουρούση ανέφερε ότι «μεμονωμένα αν δούμε αυτό το στοιχείο, προφανώς είναι ένα ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο», γι’ αυτό και ο ίδιος κρατείται προσωρινά.

«Ωστόσο ο ίδιος από την πρώτη στιγμή λέει “ουδέποτε είχα πρόσβαση σε αυτή τη θυρίδα”», προσθέτει ο κ. Σερέμετης. Σύμφωνα με το συνήγορό του, ο Βασίλης Γκουρούσης ισχυρίζεται πως το βιολογικό του υλικό μεταφέρθηκε από τρίτο πρόσωπο «ακουσίως» μέσα στην εν λόγω θυρίδα, «προφανώς από την ιδιοκτήτριά της», όπως είπε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Open ο συνήγορος του Β. Γκουρούση για την υπόθεση:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook