Συνεχείς έρευνες πραγματοποιούν οι αστυνομικοί για τον εντοπισμό των δολοφόνων της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση είναι η σύλληψη ενός Γεωργιανού ηλικίας 30 ετών που προσπάθησε να φύγει από την χώρα για Βουλγαρία μέσω του Έβρου με πλαστά έγγραφα. Ο συγκεκριμένος στο παρελθόν είχε συλληφθεί για εισβολή σε σπίτι στο Πικέρμι, όπου είχε ληστέψει και ασκήσει βία σε βάρος ηλικιωμένων…

Όπως και να έχει, οι Αρχές προβληματίζονται από τη χρονική στιγμή που επέλεξε να φύγει από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο.

Ο 30χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην ασφάλεια για να εξεταστεί, ενώ ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης Καρολάιν αναμένεται να καταθέσει αν τον αναγνωρίζει…

Συνεχίζονται οι έρευνες στο σπίτι

Η Δίωξη Εγκλημάτων Κατά ζωής έχει συλλέξει γενετικό υλικό, (ιδρώτα, τρίχες) αλλά και δαχτυλικά αποτυπώματα από το σπίτι του ζευγαριού που αναλύονται στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί αισιοδοξούν πως από εκεί θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα των δραστών…

«Κάντε την να σωπάσει»

Το προφίλ των αδίστακτων ληστών σκιαγράφησε μέσα από τις καταθέσεις του ο 33χρονος σύζυγος, ο οποίος φέρεται να άκουσε τον πιο κοντό από τους κακοποιούς, που έδινε και τις εντολές να λέει σε έναν από τους συνεργούς του «κάντε την να σταματήσει … να σωπάσει..»

Η 20χρονη Καρολάιν φώναζε και πάλευε για τη ζωή τη δική της και της κορούλας της, γεγονός που εξαγρίωσε τους ληστές.

Όπως καταθέτει ο σύζυγος της, που ήταν δεμένος πισθάγκωνα, ο πιο κοντός από τους 3 δράστες, ήταν ο άνθρωπος που έδινε τις εντολές σε άπταιστα ελληνικά.

Αυτός ήταν τελικά και ο δολοφόνος της νεαρής γυναίκας, που της έκλεισε με τα χέρια του, το στόμα και την μύτη, μέχρι που η Καρολάιν άφησε την τελευταία της πνοή με έναν αργό βασανιστικό θάνατο από ασφυξία, όπως είπε ο ιατροδικαστής.

«Ξύπνησα ξημερώματα από ένα θόρυβο»

Γειτόνισσα και φίλη του θύματος μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και τα λόγια της συγκλονίζουν:

«Ήταν πάρα πολύ αγαπημένοι σαν ζευγάρι. Τον λάτρευε τον άντρα της και τη λάτρευε. Παρά το νεαρό της ηλικίας της ήταν ένα ώριμο, συγκροτημένο και χαμογελαστό κορίτσι. Διαχειριζόταν τα πάντα με μία ηρεμία. Είχαμε καθημερινή και πολύ καλή επικοινωνία γιατί αγαπούσαμε και φροντίζαμε και οι δύο τα αδέσποτα της γειτονιάς. Ήταν ένας άγγελος…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ξύπνησα ξημερώματα από ένα θόρυβο, σαν γδούπο και από το κλάμα του σκύλου της Καρολάιν. Πετάχτηκαν και τα δικά μου ζώα. Αν είχα καταλάβει κάτι, θα είχα δράσει διαφορετικά. Είναι αποτρόπαιο αυτό που έγινε. Εύχομαι να τους πιάσουν», κατέληξε.

Διαβάστε εδώ την καταγγελία στην ίδια εκπομπή για τους Ρομά που προσπαθούσαν να κάνουν κατάθεση σε ένα ΑΤΜ λίγες ώρες μετά το φονικό…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook