Ο Σταύρος Δογιάκης, βρέθηκε νεκρός λίγο μακριά από το αυτοκίνητό του, πιθανόν από αυτοκτονία ο θάνατός του.

Τραγικό φινάλε στο θρίλερ της εξαφάνισης του 53χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη, αφού πριν από λίγη ώρα εντοπίσθηκε νεκρός στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 53χρονος βρέθηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή  κοντά στο όχημά του με την ΕΛ.ΑΣ να εκτιμά αυτή τη στιγμή  πως ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοχειρία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 53χρονος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι. Ο 53χρονος είχε βγει από το αυτοκίνητό του, είχε περπατήσει στη δασώδη περιοχή και κάποια στιγμή, όπως όλα δείχνουν, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Δείτε φωτογραφίες  του πρακτορείου EUROKINISSI  από το σημείο που βρέθηκε

To  χρονικό της εξαφάνισης 

Η  υπόθεση της εξαφάνισης του Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας “Κρητικός” στην Κάντζα, είχε εξελιχθεί σε θρίλερ .

Είχε αφήσει μάλιστα πριν εξαφανιστεί  και σημείωμα τον καθιστούσε κληρονόμο τον αδελφό του με τον οποίο έχουν μαζί την ταβέρνα.

Ο 53χρονος είχε  εξαφανισθεί από τη νύχτα της Κυριακής και φαίνεται πως άφησε σημείωμα στον αδελφό του, με το οποίο τον καθιστά κληρονόμο του.

Στις 12:44 της Κυριακής επικοινώνησε με γυναίκα που προσέχει την μητέρα του, πριν πάει καλεσμένος σε έναν γάμο. Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν και το κινητό του είναι κλειστό.

Ο επιχειρηματίας είναι αρκετά αγαπητός, ενώ έχει καταφέρει να κάνει την ταβέρνα του γνωστή σε πολύ κόσμο. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η ταβέρνα είναι αγαπημένο στέκι του Αντώνη Ρέμου και της Άννα Βίσση αλλά και των διάσημων σχεδιαστών Dsquared.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις