Σαρηγιάννης για Αττική: Μέχρι 5 Φεβρουαρίου θα υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων

Μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου θα υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική, εκτίμησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.
Αναφερόμενος ειδικά στην Αττική, σημείωσε ότι μέχρι τα μέσα του Φεβρουάριου θα υπάρχει σταθεροποίηση των κρουσμάτων και την τελευταία εβδομάδα θα υπάρχει αύξηση περίπου στα 600 κρούσματα την ήμερα στο λεκανοπέδιο.
Σχετικά με τα νέα μετά για το λιανεμπόριο εξήγησε ότι θα βοηθήσουν στο να μειωθεί ο συνωστισμός στα μέσα μεταφοράς, λέγοτας ότι στα καταστήματα τα μέτρα τηρούνταν ενώ τόνισε πως θα ήταν πιο ασφαλές να ανοίγαμε τα γυμνάσια χωρίς click away και τα υπόλοιπα.
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ εξαιρεί κινητά, υπολογιστές και τσιπ από τους νέους δασμούς
- Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ήρθα αντιμέτωπη με τη «σκοτεινή πλευρά» του θεάτρου περισσότερες φορές από όσες μπορεί να φανταστεί άνθρωπος»
- Ο Μάρκελλος Νύκτας μίλησε για τις κακές σχέσεις με τον πατέρα του και την ομοφυλοφιλία στη δεκαετία του ’70: «Μπορούσαν να με συλλάβουν» (βίντεο)
- Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2025: Κυριακή με ανοιχτά καταστήματα – Τι ισχύει με τα σούπερ μάρκετ
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Βάζει …φωτιά στο Instagram με κόκκινα εσώρουχα και ζαρτιέρες (βίντεο-φωτό)
- Λέσβος: Επεισόδιο με τουρκική ακταιωρό – Πυροβόλησε σκάφος του Λιμενικού
- Μητσοτάκης στο TikTok για ψηφιακό φροντιστήριο: Δίνει ευκαιρία σε χιλιάδες μαθητές να ετοιμαστούν για τις Πανελλαδικές
- Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέσπασε σε κλάματα μετά την αναφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου στη δικαστική της διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook