Kαλύτερη είναι η κατάσταση στην πυρκαγιά της Δυτικής Αττικής, η οποία έχει οριοθετηθεί στο μεγαλύτερο μέρος της

Οι δυνάμεις κατάσβεσης επικεντρώνονται πλέον στο όρος Πατέρας και φαίνεται πως δεν απειλούνται οικισμοί. Αυτή την ώρα επιχειρούν 8 ελικόπτερα και 7 αεροσκάφη, αφού το σημείο είναι απρόσιτο από το έδαφος.

Από τα ξημερώματα, τις Αρχές απασχολεί μια άλλη πυρκαγιά στην Κερατέα, που φαίνεται πως ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού…Μάλιστα, έχουν ήδη βρεθεί υπολείμματα φωτοβολίδας στο σημείοκαι βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί», είπε ότι είναι η τρίτη φωτιά που ξεσπά στην περιοχή τις τελευταίες μέρες κι αυτή τη φορά λίγο έλειψε να έχει δραματικές συνέπειες γιατί ξέσπασε κοντά σε οικιστικό ιστό σε απόσταση αναπνοής από σπίτια.

Όπως κατήγγειλαν κάτοικοι είδαν δύο φωτοβολίδες που έπεσαν από τον ουρανό και μετά ξέσπασε η πυρκαγιά, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες και για ένα αυτοκίνητο που απομακρύνθηκε από την περιοχή.

 Σε γενική επιφυλακή παραμένουν όλες οι Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος της Επικράτειας και συνεχίζονται οι περιπολίες εναέριας επιτήρησης, καθώς και μικτές περιπολίες από Πυροσβεστικές, Αστυνομικές και Στρατιωτικές δυνάμεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook