Nέα εξέλιξη: Γυναίκα κατήγγειλε τον βιασμό της από εμπλεκόμενο στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα

Ραγδαίες είναι εξελίξεις στην παράλληλη έρευνα που διενεργείται για κύκλωμα μαστροπείας μετά τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.
Ο ΣΚΑΪ αποκάλυψε μια νέα κατάθεση γυναίκας, η οποία ισχυρίζεται ότι το 2016 τη βίασε πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση της Γεωργίας, το οποίο δεν είναι ο βασικός κατηγορούμενος.
Η κοπέλα, 27 χρονών σήμερα, βρήκε τη δύναμη να επισκεφθεί τις αστυνομικές αρχές την περασμένη Παρασκευή, συνοδεία της μητέρα της και να καταγγείλει τον βιασμό της από πρόσωπο που εμπλέκεται και στον βιασμό της 24χρονης.
Όπως κατέθεσε η νεαρή γυναίκα, το 2016 είχε πάει να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο της Δυτικής Θεσσαλονίκης μαζί με αυτό τον άνθρωπο, διοργανωτή πάρτι τότε. Ξαφνικά άρχισε να ζαλίζεται και να μην αισθάνεται καλά και από εκείνη τη στιγμή το μόνο που θυμάται είναι να την βιάζει ο συγκεκριμένος άντρας.
Η κοπέλα έχει κατονομάσει τον φερόμενο ως δράστη και δεν αποκλείεται ακόμα και αύριο να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ασπρόπυργος: Απανθρακώθηκε άνδρας όταν το ΙΧ που επέβαινε τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από σύγκρουση
- Ελένη Χατζίδου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Ετεοκλή Παύλου – “Αυτός είναι ο άντρας μου”
- Μητροπολίτης Κοζάνης: «Υποκατάστατα του διαβόλου τα σκουλαρίκια και τα τατουάζ» – Βίντεο
- Τραμπ: «Καλό Πάσχα σε όλους, ακόμα και στους ριζοσπαστικούς αριστερούς παλαβούς και στον ηλίθιο Μπάιντεν»
- Άννα Βίσση: Ποζάρει με μπικίνι στην παραλία – Η φωτογραφία από τις διακοπές της στις Φιλιππίνες
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Αγκαλιασμένοι στην Τήνο εύχονται για το Πάσχα
- Έφη Αχτσιόγλου: Έγκυος στο δεύτερο παιδί η βουλευτής – Φωτογραφία
- Παύλος Ντε Γκρες: Οι ευχές και η φωτογραφία με τους γιους του από το βράδυ της Ανάστασης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook