Πάτρα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη μητέρα των τριών παιδιών

Τα ευρήματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας φαίνεται να ήταν καθοριστικά για να προσδιοριστεί τι ακριβώς έχει συμβεί.
Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Δ. Ελευθεριάνο, κατά της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα που βρήκαν τραγικό θάνατο, Ρούλα Πισπιρίγκου.
Η δικογραφία μεταβιβάστηκε στην αρμόδια ανακρίτρια, ενώ σύμφωνα με τη δικονομία αναμένεται να εκδοθεί και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.
Τα ευρήματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας φαίνεται να ήταν καθοριστικά για να προσδιοριστεί τι ακριβώς έχει συμβεί.
Σύμφωνα με την πάγια διαδικασία, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται πρώτα να οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ) -όπου ενδεχομένως να βρίσκεται ήδη- και στη συνέχεια, αφού διαβιβαστεί στην Εισαγγελία η δικογραφία, να οδηγηθεί και η ίδια ενώπιον της εισαγγελέως.
Φόβος για απόπειρα αυτοκτονίας της μητέρας
Η επίσπευση των διαδικασιών φέρεται να έγινε μετά από πληροφορίες ότι η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει κλονιστεί μετά τις αποκαλύψεις και πιθανώς να προέβαινε σε απόπειρα αυτοκτονίας.
Η ουσία που βρέθηκε στη Τζωρτζίνα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η κεταμίνη είναι η ουσία που βρέθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας, του παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που έφυγε από τη ζωή τρίτο κατά σειρά, μετά τις δύο αδερφές του, Μαλένα και Ίριδα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η φαρμακευτική ουσία δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου.
«Μία μεγάλη δόση μπορεί να σκοτώσει σε λίγα λεπτά» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ασπρόπυργος: Απανθρακώθηκε άνδρας όταν το ΙΧ που επέβαινε τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από σύγκρουση
- Ελένη Χατζίδου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Ετεοκλή Παύλου – “Αυτός είναι ο άντρας μου”
- Μητροπολίτης Κοζάνης: «Υποκατάστατα του διαβόλου τα σκουλαρίκια και τα τατουάζ» – Βίντεο
- Τραμπ: «Καλό Πάσχα σε όλους, ακόμα και στους ριζοσπαστικούς αριστερούς παλαβούς και στον ηλίθιο Μπάιντεν»
- Άννα Βίσση: Ποζάρει με μπικίνι στην παραλία – Η φωτογραφία από τις διακοπές της στις Φιλιππίνες
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Αγκαλιασμένοι στην Τήνο εύχονται για το Πάσχα
- Έφη Αχτσιόγλου: Έγκυος στο δεύτερο παιδί η βουλευτής – Φωτογραφία
- Παύλος Ντε Γκρες: Οι ευχές και η φωτογραφία με τους γιους του από το βράδυ της Ανάστασης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook