Ρούλα Πισπιρίγκου: Απολογείται με υπόμνημα – Τι ισχυρίζεται για την κεταμίνη

Με πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα απολογείται ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία με κεταμίνη της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε στα δικαστήρια με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας , ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος την αποδοκίμασε εξυβρίζοντας την.
Με το υπόμνημα της η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται την κατηγορία ότι δολοφόνησε με κεταμίνη την Τζωρτζίνα, προσπαθεί να θεμελιώσει τον ισχυρισμό της με βάση τον χρόνο θανάτου του παιδιού της και ρίχνει τις ευθύνες στους γιατρούς του νοσοκομείου για τη χορήγηση της. Επίσης υποστηρίζει ότι η ίδια ήταν αδύνατον να βρεί την κεταμίνη.
Παρόντες στην απολογία της στην 18η ανακρίτρια είναι οι δικηγόροι της Κωνσταντίνος Ζάρδας και Όθωνας Παπαδόπουλος.
Στο υπόμνημα της η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρεται σε ιατρικά περιστατικά και ισχυρίζεται σύμφωνα με πληροφορίες ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14.30 το μεσημέρι, αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10.
Κατά την κατηγορούμενη, αν το παιδί είχε δεχθεί ποσότητα κεταμίνης θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί. Έτσι, σύμφωνα με τον βασικό ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιριγκου, προκύπτει ξεκάθαρα πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό, αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.
Σχετικά με την ανυπαρξία κεταμίνης στο Νοσοκομείο Παίδων που φαίνεται να επισημαίνεται στα στοιχεία τη υπόθεσης, η κατηγορούμενη φέρεται να επιχειρηματολογεί διερωτώμενη πως γίνεται να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική, αλλά και την παιδοχειρουργική.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ασπρόπυργος: Απανθρακώθηκε άνδρας όταν το ΙΧ που επέβαινε τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από σύγκρουση
- Ελένη Χατζίδου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Ετεοκλή Παύλου – “Αυτός είναι ο άντρας μου”
- Μητροπολίτης Κοζάνης: «Υποκατάστατα του διαβόλου τα σκουλαρίκια και τα τατουάζ» – Βίντεο
- Τραμπ: «Καλό Πάσχα σε όλους, ακόμα και στους ριζοσπαστικούς αριστερούς παλαβούς και στον ηλίθιο Μπάιντεν»
- Άννα Βίσση: Ποζάρει με μπικίνι στην παραλία – Η φωτογραφία από τις διακοπές της στις Φιλιππίνες
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Αγκαλιασμένοι στην Τήνο εύχονται για το Πάσχα
- Έφη Αχτσιόγλου: Έγκυος στο δεύτερο παιδί η βουλευτής – Φωτογραφία
- Παύλος Ντε Γκρες: Οι ευχές και η φωτογραφία με τους γιους του από το βράδυ της Ανάστασης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook