Δεν πίστευε ότι θα προφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με την είσοδο της στις φυλακές αποδοκιμάστηκε από τις άλλες κρατούμενες οι οποίες την εξύβρισαν και εκτόξευσαν απειλές για τη ζωή της.

«Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στο Star.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, λέγοντας:

«Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου».

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι όντως, η φυλακή την φοβίζει. Εξέφρασε και σε εκείνον τους προβληματισμούς της, όταν έμαθε ότι θα προφυλακιστεί.

«Σε εμένα είπε ότι τη φοβίζει (η φυλακή), δεν είναι το πιο ασφαλές σημείο να βρίσκεται ο καθένας πόσο μάλλον η Ρούλα με την αρνητική δημοσιότητα. Έχουμε υποβάλλει αίτημα να προαυλίζεται μόνη της».

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε, ότι στο άκουσμα της προφυλάκισης, «λύγισε, ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς»…

Τελικά η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κρατηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και σε απομόνωση, προκειμένου να παρέχεται απόλυτη ασφάλεια, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στη Ρούλα Πισπιρίγκου θα χορηγηθεί για λόγους ασφαλείας ατομικό καρτοτηλέφωνο, ενώ έχει ήδη ζητήσει και τηλεόραση στο κελί της.

Επίσης ένας σωφρονιστικός υπάλληλος θα τη φυλάει και θα την παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο από φόβο μήπως αυτοτραυματιστεί.

Η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης Τζωρτζίνας, μεταφέρθηκε γύρω στις 9 σήμερα το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ οι συγκεντρωμένοι στο δρόμο έξω από τις φυλακές απειλούσαν να την λιντσάρουν και την αποδοκίμασαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις μπήκε στις φυλακές και μετά την άγρια αποδοκιμασία της από τις συγκρατούμενές της, ξέσπασε βάζοντας τα κλάματα. Για το λόγο αυτό, την μετέφεραν προληπτικά στο αναρρωτήριο, ενώ την ίδια ώρα, διαψεύδονται σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη οι πληροφορίες πως η ίδια προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο.
Στον χώρο βρίσκεται μάλιστα και η ειδική ομάδα του Μεταγωγών προκειμένου να της χορηγηθεί ανά πάσα στιγμή, εάν κριθεί αναγκαίο ιατρική βοήθεια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι φυλακές Κορυδαλλού επελέγησαν ακριβώς για τον λόγο ότι μπορούσε να εξασφαλιστεί το ασφαλές περιβάλλον για την 33χρονη, καθώς οι κρατούμενες από τις φυλακές Ελαιώνα είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν την μετέφεραν εκεί. Επίσης η υπόθεση των τριών παιδιών της από την Πάτρα είναι ακόμα υπό διερεύνηση και η κατηγορούμενη πρέπει να είναι διαρκώς στην διάθεση των αρχών για συμπληρωματικές καταθέσεις αν χρειαστεί.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα μετά από μια μαραθώνια απολογία περίπου 5 ωρών, στη διάρκεια της οποίας αρνήθηκε τις κατηγορίες. Περιγράφοντας το κατηγορητήριό της ως άδικο, πρωτάκουστο, εξωπραγματικό και επονείδιστο, η φερόμενη ως δράστις δήλωσε χαρακτηριστικά πως «αρνούμαι στο σύνολό της την αποδιδόμενη σε μένα κατηγορία, ποτέ δεν επιδίωξα, επιθύμησα ή προκάλεσα το θάνατο του παιδιού μου» στο απολογητικό της υπόμνημα, καταλήγοντας πως «καμιά μητέρα δεν μπορεί να κάνει κακό στο ίδιο της το παιδί».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook