Διακοπές στην Αλβανία κάνει η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζώρτζια Μελόνι,όπου είχε κι ένα δυσάρεστο απρόοπτο.

Και δεν ήταν άλλο από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έκανε έξαλλη την Τζώρτζια Μελόνι.

Στο βίντεο αυτό έχει καταγραφεί μια παρέα Ιταλών που επίσης κάνει διακοπές στην Αλβανία να φεύγει «σκαστή» από το εστιατόριο, χωρίς να έχει πληρώσει τον λογαριασμό, ύψους 80 αυρώ .

«Πήγαινε και πλήρωσε τον λογαριασμό αυτών των ηλιθίων, σε παρακαλώ», είπε η Μελόνι στον Ιταλό πρεσβευτή στην Αλβανία, σύμφωνα με τον ‘Εντι Ράμα, που έδωσε συνέντευξη για το περιστατικό στην εφημερίδα La Stampa. .

Η Μελόνι πέρασε μαζί με την οικογένειά της λίγες ημέρες αυτήν την εβδομάδα στην Αλβανία προσκεκλημένη του πρωθυπουργού Εντι Ράμα, καθώς η χώρα γνώρισε τουριστική έκρηξη αυτό το καλοκαίρι, προσελκύοντας επισκέπτες με τις παραλίες της λευκής άμμου και τις χαμηλές τιμές σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο Φραντσέκσο Λολομπρίτζιντα, ο υπουργός Γεωργίας της Ιταλίας και γαμπρός της Μελόνι που βρέθηκε μαζί της στην Ιταλία, δήλωσε για το θέμα του λογαριασμού που άφησαν απλήρωτο οι συμπατριώτες του και ανέλαβε να πληρώσει η Μελόνι ότι ήταν θέμα εθνικής υπερηφάνειας.

«Προσφέρθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό. Ο πρεσβευτής ήταν καθ’ οδόν επιστρέφοντας στα Τίρανα και ήταν διαθέσιμος. Λίγοι απατεώνες δεν μπορούν να ντροπιάζουν έναν λαό έντιμων ανθρώπων», είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook