Η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, δήλωσε ότι χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της Αντρέα Τζιαμπρούνο με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη.

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι, ανακοίνωσε τον χωρισμό της μετά από βίντεο που είδε το φώς της δημοσιότητας με τον δημοσιογράφο σύντροφο της να κάνει πρόστυχα τηλεοπτικά σχόλια στα παρασκήνια τηλεοπτικής εκπομπής σε γυναίκες συναδέλφους του, επίσης δημοσιογράφους.

Η Τζόρτζια Μελόνι χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης από τον σύντροφο της μετά από δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, όπου φέρεται ο Αντρέα Τζιαμπρούνο να κάνει ανήθικες προτάσεις του σε γυναίκες συναδέλφους του κατά την προετοιμασία της εκπομπής «Diario del giorno» που παρουσιάζει στον ιδιωτικό σταθμό Rete 4.

Σε ηχητικό απόσπασμα που αποκάλυψε η σατιρική εκπομπή «Striscia la Notizia» ο Τζιαμπρούνο ακούγεται να πλησιάζει μία εκ των συντελεστών της εκπομπής ρωτώντας την αν έχει αγόρι, αφού προηγουμένως και απευθυνόμενος σε περισσότερες γυναίκες που ήταν παρούσες στο πλατό εκείνη τη στιγμή είπε: «Μπορώ να αγγίζω το “πακέτο” (αναφερόμενος στα γεννητικά του όργανα) μου ενώ σας μιλάω;».

Επίσης ο Τζιαμπρούνο φέρεται να ρωτά μια άλλη συνάδελφό της αν ήταν ελεύθερη ή σε ανοιχτή σχέση. Ακούγεται να καυχιέται ότι έχει σχέση, να λέει «όλοι» στη Mediaset, την τηλεοπτική εταιρεία στην οποία εργάζεται, «το ξέρουν, και τώρα το ξέρεις κι εσύ», και μετά κάνει πρόστυχες αναφορές για ομαδικό σεξ, όπως ότι «αναζητούμε την τρίτη συμμετέχουσα μια και κάνουμε τρίο. Ακόμα και foursome με την (δεν ακούγεται το όνομα). Αλλά εκείνη πηγαίνει συνήθως στη Μαδρίτη για να κάνει σεξ».

Ο Τζιαμπρούνο ακούγεται επίσης να ρωτά: “Θα γίνετε μέλος της ομάδας μας, της ομάδας εργασίας μας;” Όταν μια άλλη φωνή ρωτά “Κι αν η Striscia σε ηχογράφησε;”, ακούγεται να απαντά: “Τι είπα τόσο κακό; Γελάμε, αστειευόμαστε.” Ο δημοσιογράφος δεν έχει μιλήσει ακόμη ούτε για την ανάρτηση της πρωθυπουργού στα social media ούτε για τα «πιπεράτα» σχόλια που ακούγεται να κάνει.

Η ανάρτηση της Μελόνι για την ανακοίνωση του χωρισμού 
Μετά από όλα αυτά που δημοσιοποιήθηκαν η η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, ανακοίνωσε ότι χωρίζει με ανάρτησή της στο Instagram. Όπως ανέφερε: «οι διαδρομές μας έχουν χωρίσει εδώ και κάποιο καιρό και ήρθε η ώρα να το ανακοινώσω».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 και έχουν μια κόρη επτά ετών. Στην ανάρτησή της, η Ιταλίδα ηγέτης ευχαρίστησε επίσης τον Τζιαμπρούνο, 41 χρόνων, για τα «υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί, για τις δυσκολίες που περάσαμε και που μου χάρισε το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, την κόρη μας Τζινέβρα». Και πρόσθεσε: «Όλοι όσοι προσπάθησαν να με αποδυναμώσουν χτυπώντας την οικογένειά μου πρέπει να ξέρουν ότι ακόμα κι αν μια σταγόνα νερού μπορεί να ελπίζει να σπάσει έναν βράχο, ένας βράχος θα είναι πάντα βράχος ενώ μια σταγόνα είναι απλώς νερό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook