Ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα με τη βαλλίστρα που σκότωσε τρεις γυναίκες, έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στη Βρετανία.

«Ακούσαμε ουρλιαχτά και μετά το χάος», είπαν οι γείτονες για το άγριο έγκλημα που έγινε με θύματα 3 γυναίκες, μια μητέρα και τις δύο της κόρες στο Χερτφορτσάιρ έξω από το Λονδίνο, στην Αγγλία.
Η 61χρονη Carol Hunt και οι δύο κόρες της, η 25χρονη Louise Hunt και 28χρονη Hannah Hunt, βρέθηκαν δολοφονημένες από βαλλίστρα στο σπίτι τους, αξίας 800.000 λιρών στο Bushey, στο Hertfordshire, το βράδυ της Τρίτης (09.07.2024).

Αν και η αστυνομία δεν έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα την ταυτότητα των θυμάτων, το BBC αποκάλυψε σήμερα το απόγευμα ότι οι τρεις γυναίκες ήταν η σύζυγος και οι δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων Τζον Χαντ.
Τις άτυχες γυναίκες εντόπισε ο Τζόν Χάντ , ο σχολιαστής αγώνων ιππασίας στο BBC 5 όταν επέστρεψε σπίτι του και ειδοποίησε τις Αρχές.

Στο μεταξύ ύποπτος θεωρείται ένας 26χρονος , Kyle Clifford, , ο πρώην φίλος της η 25χρονη Louise Hunt, ενός από τα θύματα και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.
Ο Clifford, από το Enfield του βόρειου Λονδίνου, εργαζόταν ως φύλακας.

Η 25χρονη Louise Hunt και ο ύποπτος είχαν χωρίσει για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο την περασμένη εβδομάδα. Γείτονες ανέφεραν στα μέσα ενημέρωσης ότι η κοπέλα έδειχνε συντετριμμένη τις τελευταίες ημέρες.

Ένας γείτονας, ο 77χρονος Glyn Nicholas, δήλωσε ότι η Louise ήταν αναστατωμένη μετά τον χωρισμό της με τον φίλο της, με αποτέλεσμα να τρακάρει το αυτοκίνητό της την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την dailymail.co.uk
Η κοπέλα διατηρούσε επιχείρηση περιποίηση σκύλων και όλοι μιλούσαν για ένα «όμορφο και εργατικό κορίτσι».

Η σύζυγος του παρουσιαστή, Carol, 61 ετών και οι κόρες της, η 28χρονη Hannah και η 25χρονη Louise βρέθηκαν βαριά τραυματισμένες και παρά τις προσπάθειες των διασωστών, κηρύχθηκαν και οι τρεις νεκρές επί τόπου.
Φαίνεται μάλιστα πως ο Clifford τις είχε δέσει, πριν τις εκτελέσει με βαλλίστρα.

Θεωρείται πολύ επικίνδυνος και η αστυνομία προειδοποιεί τους κατοίκους, που ίσως έρθουν σε επαφή μαζί του, να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί καθώς είναι οπλισμένος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Sky News, τα σχολεία St Michael’s στο Enfield και το Bright Horizons Enfield Hilly Fields Day Nursery and Preschool κράτησαν τα παιδιά μέσα στις αίθουσες για προληπτικούς λόγους, καθώς το ανθρωποκυνηγητό για τον 26χρονο συνεχίζεται στην περιοχή.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες
Σοκαρισμένοι οι γείτονες μιλούν για μια «φιλική οικογένεια». «Τους βλέπαμε κάθε μέρα να περνούν από το σπίτι και μας έλεγαν “καλημέρα”» είπε γείτονας. «Είναι πραγματικά λυπηρό αυτό που συνέβη, πολύ σοκαριστικό».
Την ίδια ώρα, μία άλλη κάτοικος της περιοχής, δήλωσε ότι μεταξύ 6.30μμ και 7μμ χθες το απόγευμα άκουσε «κάποιον να ουρλιάζει». «Έλεγα, “είναι σίγουρα μια γυναίκα που ουρλιάζει” και μέσα σε 15 λεπτά επικράτησε το απόλυτο χάος», είπε η γυναίκα.

Περιέγραψε ακόμα πως ένοπλοι αστυνομικοί φώναζαν στους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους και «ουσιαστικά μας κλείδωσαν» πριν φτάσουν στο σημείο ασθενοφόρα, ελικόπτερα και πάνω από 12 περιπολικά.

Σε εξέλιξη τεράστιο ανθρωποκυνηγητό
Ελικόπτερα εντοπίστηκαν να κάνουν κύκλους στην περιοχή Χίλι Φιλντς του Enfield, στο βόρειο Λονδίνο, το απόγευμα της Τετάρτης, προτού η αστυνομία πραγματοποιήσει έφοδο σε ένα άδειο ακίνητο στην περιοχή.
Λίγο αργότερα, ένα δημοτικό σχολείο της περιοχής αποκλείστηκε, αφού εκεί εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του υπόπτου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook