Οι αστυνομικοί είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 26χρονου που θεωρείται δράστης της τριπλής δολοφονίας.

Ο 26χρονος ύποπτος Kyle Clifford βρέθηκε μετά από ανθρωποκυνηγητό και συνελήφθη για τη δολοφονία με βαλλίστρα της συζύγου και των δύο θυγατέρων του σχολιαστή αγώνων του BBC Τζόν Χάντ μέσα στο σπίτι τους χτές το απόγευμα στη Βρετανία.

Ο δράστης σύμφωνα με το sky news εντοπίστηκε τραυματισμένος. Φωτογραφίες του Sky News τον έδειχναν να τον μεταφέρουν με φορείο από ένα νεκροταφείο του βόρειου Λονδίνου.

Η αστυνομία είπε ότι βρέθηκε τραυματισμένος και ότι δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί από αστυνομικούς.

Οι φωτογραφίες του Sky News δείχνουν τον ύποπτο δράστη να απομακρύνεται με φορείο από το νεκροταφείο Lavender Hill στο Ένφιλντ, μια περιοχή, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του και στην οποία σημειώθηκε σημαντική αστυνομική παρουσία σήμερα το απόγευμα, συμπεριλαμβανομένων ένοπλων αξιωματικών.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Royal London Hospital στο Whitechapel.

Η 61χρονη Carol Hunt και οι δύο κόρες της, η 25χρονη Louise Hunt και 28χρονη Hannah Hunt, βρέθηκαν δολοφονημένες από βαλλίστρα στο σπίτι τους, αξίας 800.000 λιρών στο Bushey, στο Hertfordshire, έξω από το Λονδίνο.


Τις άτυχες γυναίκες εντόπισε ο John Hunt, ο σχολιαστής αγώνων ιππασίας στο BBC 5 όταν επέστρεψε σπίτι του και ειδοποίησε τις Αρχές.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, φαίνεται ο Κλίφορντ να φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος μετά τις δολοφονίες.

Σε άλλο βίντεο φαίνονται αστυνομικοί και παραϊατρικοί να σπεύδουν άμεσα στο σημείο που βρισκόταν ο δράστης προκειμένου να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook