Ήταν μια σκηνή αφάνταστης φρίκης που συγκλόνισε ακόμη και σκληρούς ντετέκτιβ, είπαν οι αστυνομικοί για την τριπλή δολοφονία σε προάστιο του Λονδίνου.

«Διαπεραστικές κραυγές και μετά σιωπή», περιγράφουν οι γείτονες για την άγρια δολοφονία της οικογένειας του σχολιαστή αγώνων του BBC John Hunt, της 61χρονης συζύγου Carol και δύο θυγατέρων τους, της 25χρονης Louise και της 28χρονης Hannah.

Δράστης της άγριας δολοφονίας ο 26χρονος Κάιλ Κλίφορντ, ο οποίος ήταν πρώην  oσύντροφος της μικρότερης κόρης του Τζον Χάντ.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δολοφονίες των τριών γυναικών της οικογένειας του σχολιαστή του BBC ήταν «στοχευμένες»

Ο Κλίφορντ, με καταγωγή από το Ένφιλντ στο νότιο Λονδίνο, εργαζόταν, όπως μεταδίδει το Sky News, ως security έχοντας υπηρετήσει παλαιότερα για έναν χρόνο στον βρετανικό στρατό, το 2022. Όπως μεταδίδει η Daily Μail ο Κλίφορντ παραιτήθηκε επειδή δεν εντυπωσίασε τους ανωτέρους του.


Γυναίκα που μεγάλωσε μαζί του στο Ένφιλντ λέει ότι «πάντα έμοιαζε νορμάλ και καλό παιδί. Δεν είχε δώσει ποτέ σημάδια ότι είναι περίεργος ή επιθετικός».

Την ίδια ώρα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αποκαλύπτουν ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του Κλίφορντ, ο 30χρονος Μπράντλεϊ, εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία του 18χρονου Σόμπχαν Καν ο οποίος μαζί με τον 19χρονο Τζάσουα Φράνσις είχαν προκαλέσει ζημιές στην Mustang του μεγαλύτερου των αδερφών Κλίφορντ.

Στο δικαστήριο που τον καταδίκασε το 2018, κατατέθηκε ότι ο Μπράντλεϊ Κλίφορντ, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, καταδίωξε με το αυτοκίνητό του το σκούτερ στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί, τους χτύπησε και γρονθοκόπησε εννέα φορές τον 18χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή.

Παρόλα αυτά το κίνητρο του 26χρονου που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας και τους πήρε τόσο βάρβαρα τη ζωή παραμένει άγνωστο μολονότι πληροφορίες τον θέλουν να είχε σχέση με την 25χρονη Louise, η οποία εμφανίζεται να είχε χωρίσει επεισοδιακά μαζί του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι τρεις γυναίκες είχαν καλέσει απελπισμένα σε βοήθεια πριν να εκτελεστούν από τον 26χρονο ο οποίος πρώτα τις έδεσε και στη συνέχεια χρησιμοποίησε βαλλίστρα για να σκοτώσει τα θύματά του.
Οι γείτονες που άκουσαν τις κραυγές βοήθειας , αρχικά νόμισαν ότι επρόκειτο για φωνές στενοχωρημένου παιδιού .
Λίγο αργότερα οι κραυγές σταμάτησαν και επικράτησε σιωπή, είπαν οι γείτονες στους αστυνομικούς, με τον 26χρονο να φεύγει από το σπίτι με τη βαλλίστρα στα χέρια.

Ήταν μια σκηνή αφάνταστης φρίκης που σόκαρα ακόμη και σκληρούς ντετέκτιβ. Μια ανυπεράσπιστη μητέρα και οι δύο κόρες της δεμένες στο σπίτι τους και πυροβολήθηκαν με μια βαλλίστρα μήκους 3 μέτρων σε λίμνη αίματος.

Ο Kyle Clifford συνελήφθη από την αστυνομία μετά από ανθρωποκυνηγητό που είχε εξαπολυθεί, αφού φέρεται να κρυβόταν μέσα σε νεκροταφείο στο βόρειο Λονδίνο.Ήταν μάλιστα τραυματισμένος , όχι από πυροβολισμούς αστυνομικών πάντως, και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο , όπου παραμένει φρουρούμενος.

Η στιγμή που τον συλλαμβάνει η Αστυνομία:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook