Οι δικηγόροι του είχαν ζητήσει την απόρριψη της υπόθεσης υποστηρίζοντας ότι οι διωκτικές αρχές είχαν αποκρύψει στοιχεία που θα μπορούσαν να σχετίζονται με τον πυροβολισμό.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν ξεσπά σε κλάματα καθώς η δικαστής στο Νέο Μεξικό απέρριψε τις κατηγορίες σε βάρος του για ανθρωποκτονία εξ αμελείας μετά τον θανατηφόρο πυροβολισμό στα γυρίσματα της ταινίας Rust.
Η υπόθεση κατέρρευσε τρείς μόλις μέρες μετά από την έναρξη της δίκης.
Οι συνήγοροι του Άλεκ Μπάλντουίν κατηγορούν την Αστυνομία και τις αρχές ότι, απέκρυψαν στοιχεία, συγκεκριμένα κάποιες σφαίρες που μπορεί να συνδέονται με την υπόθεση οι οποίες μπήκαν σε άλλο αποδεικτικό υλικό, άλλης υπόθεσης.
Η απόκρυψη αυτής της πληροφορίας ήταν σκόπιμη και δόλια είπε η δικαστής και οι εισαγγελείς δεν θα μπορέσουν ξανά να ασκήσουν δίωξη κατά του Μπόλντουϊν, κλείνοντας οριστικά την υπόθεση.
Η εσκεμμένη απόκρυψη πληροφοριών από την πολιτεία ήταν σκόπιμη και εσκεμμένη”, δήλωσε η δικαστής Sommer. «Δεν υπάρχει τρόπος για το δικαστήριο να διορθώσει αυτό το λάθος».
Η είδηση έγινε δεκτή με ανακούφιση από τον 66χρονο Μπάλντουιν, ο οποίος δάκρυσε και αγκάλιασε τους δικηγόρους του και τη σύζυγό του, καθώς η δικαστής εξέδωσε την απόφασή της. Ο Μπάλντουιν αποχώρησε γρήγορα από το δικαστήριο χωρίς να κάνει δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Δείτε την απαγγελία της απόφασης και το κλάμα του ηθοποιού 

Ο Μπάλντουιν ισχυρίστηκε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά λάθος, αφού ακολούθησε οδηγίες να το στρέψει προς την Χάτσινς, η οποία βρισκόταν πίσω από την κάμερα. Μη γνωρίζοντας ότι ήταν γεμάτο με αληθινές σφαίρες, είπε ότι όπλισε και πυροβόλησε. Υποστήριξε ακόμη ότι άλλοι στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν Rust, στο Νέο Μεξικό, ήταν υπεύθυνοι για τους ελέγχους ασφαλείας του όπλου.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το Χόλυγουντ και τον κόσμο του θεάματος , όταν , κατα τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας RUST , στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Μπάλντουίν, σε μία σκηνή οπου έπρεπε να πυροβολήσει, μία αληθινή σφαίρα αφαίρεσε τη ζωή της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χατσενς, προκαλώντας σοκ σε ολους τους συντελεστές του σετ των γυρισμάτων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook