Λίγες στιγμές αφότου πυροβολήθηκε σε συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια το απόγευμα του Σαββάτου, ο Ντόναλντ Τραμπ οι εικόνες τον δείχνουν \ με αίμα στο αυτί και το μάγουλό του καθώς οι άνδρες ασφαλείας προσπαθούν να τον φυγαδεύσουν

Ο διάλογος με τα μέλη της Μυστικής Υπηρεσίας και η συνομιλία τους με τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ βρίσκονται γύρω του για να τον προστατέψουν

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ που σημειώθηκε πριν από μερικές ώρες, κατά τη διάρκεια προεκλογικής του συγκέντρωσης στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια.

Η επίθεση, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας από τους παριστάμενους υποστηρικτές του πρώην προέδρου και τραυματίστηκαν άλλοι δύο, έχει πυροδοτήσει επικρίσεις για τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί για τη συγκέντρωση.

Ο Τραμπ ήταν στη μέση της ομιλίας όταν ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί. Σφίγγει το αυτί του και πέφτει καθώς πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών τον περικυκλώνουν. «Κατέβα, κατέβα, κατέβα», λέει ένας. Ακούγεται άλλος πυροβολισμός και μια γυναίκα ουρλιάζει, σύμφωνα με τις περιγραφές που μεταδίδει το CNN.

Ακούγονται πολλές φωνές πρακτόρων της Μυστικής Υπηρεσίας – ο ένας λέει “πάνω!” ένας άλλος «οι σκάλες είναι έτοιμες, οι σκάλες είναι έτοιμες». Ο Τραμπ ακούγεται επίσης, αλλά τα λόγια του είναι δυσδιάκριτα. Περισσότεροι πράκτορες ανεβαίνουν στη σκηνή, κάποιοι κρατώντας τουφέκια εφόδου. Οι υποστηρικτές του Τραμπ στο βάθος φαίνονται σοκαρισμένοι, ενώ κάποιοι κινηματογραφούν με τα τηλέφωνά τους. Αφού άκουσαν ότι ο άνθρωπος που πυροβόλησε εξουδετερώιθηκε, ο Τραμπ και οι πράκτορες σηκώνονται όρθιοι.Και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Τραμπ: «Αφήστε με να πάρω τα παπούτσια μου, αφήστε με να πάρω τα παπούτσια μου».

Πράκτορας: «Σας κατάλαβα κύριε, σας κατάλαβα κύριε».

Τραμπ: «Αφήστε με να πάρω τα παπούτσια μου».

Πράκτορας: «Περιμένετε , το κεφάλι σας είναι ματωμένο».

Άνδρας πράκτορας: «Κύριε, πρέπει να μετακομίσουμε στο…»

Τραμπ: «Αφήστε με να πάρω τα παπούτσια μου».

Η γυναίκα πράκτορας λέει “εντάξει” πριν πει κάτι για το παπούτσι.

Τραμπ: «Περίμενε, περίμενε, περίμενε».

[Ο Τραμπ σηκώνει τη γροθιά του κοιτάζοντας το κοινό»

Τραμπ: «Πολεμήστε! Πολεμήστε! Πολεμήστε!»

Ο Τραμπ και η ομάδα των μυστικών υπηρεσιών απομακρύνονται από το βήμα και κατευθύνονται προς τα αυτοκίνητα καθώς το πλήθος επευφημεί φωνάζει «ΗΠΑ. ΗΠΑ. ΗΠΑ.”

Το βίντεο όπου ακούγονται οι διάλογοί τους και τι τους είπε ο Τραμπ εκείνες τις δραματρικές στιγμές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook