Η νέα ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ αφού επέζησε από απόπειρα δολοφονίας στη χθεσινή του συγκέντρωση.

Με τη νέα ανάρτηση του στην πλατφόρμα Truth Social, ο Ντόναλντ Τράμπ ευχαρίστησε το Θεό που επέζησε από την απόπειρα δολοφονίας στη χτεσινή του συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια.

«Μόνο ο Θεός εμπόδισε το αδιανόητο να συμβεί», έγραψε ο Τραμπ για την επίθεση που δέχτηκε συμπληρώνοντας ότι ¨δεν θα φοβηθούμε»

Ο Ντόναλντ Τραμπ τραυματίστηκε στο πάνω μέρος του δεξιού αυτιού από τους πυροβολισμούς του δράστη της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του, που σύμφωνα με το FBI, ήταν ο 20χρονος Τόμας Μάικλ Κρουκς από την Πενσυλβάνια.

«Αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικότερο από ποτέ, να παραμείνουμε ενωμένοι και να δείξουμε τον αληθινό χαρακτήρα μας ως Αμερικανοί, παραμένοντας δυνατοί και αποφασισμένοι», ανέφερε ο Τραμπ σε μία ανάρτηση του στην πλατφόρμα Truth Social.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις σκέψεις και τις προσευχές σας χθες, καθώς ήταν μόνο ο Θεός που απέτρεψε να συμβεί το αδιανόητο. Αλλά μην φοβάστε, παρά παραμείνετε ανθεκτικοί στην πίστοι μας και προκλητικοί απέναντι στην κακία. Η αγάπη μας πηγαίνει στα υπόλοιπα θύματα και τις οικογένειές τους. Προσεύχομαστε για την ανάρρωση αυτών που τραυματίστηκαν και κρατάμε στις καρδιές μας τη μνήμη του πολίτη που βρήθηκε φριχτό θάνατο. Αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικότερο από ποτέ, να παραμείνουμε ενωμένοι και να δείξουνε τον αληθινό χαρακτήρα μας ως Αμερικανοί, παραμένοντας δυνατοί και αποφασισμένοι και να μην επιτρέψουμε στο Κακό να νικήσει. Αγαπώ ειλικρινά τη χώρα μας και σας αγαπώ όλους και ανυπομονώ να μιλήσω στη διάσκεψη αυτή την εβδομάδα στο Ουινσκόνσιν», γράφει στο μήνυμά του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Είναι η δεύτερη ανάρτησή που κάνει μετά την επίθεση και τον τραυματισμό του στο αυτί, μια επίθεση που άφησε 1 νεκρό από τους συγκεντρωμένους στην προεκλογική του ομιλία και δύο σοβαρά τραυματίες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook