Ο κυβερνήτης της Πενσυλβάνια αναγνώρισε τον πυροσβέστη ως θύμα που σκοτώθηκε στη συγκέντρωση του Τραμπ

Ο κυβερνήτης της Πενσυλβάνια Τζος Σαπίρο επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας που σκοτώθηκε στη συγκέντρωση του Σαββάτου κατά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τράμπ είναι ο Κόρεϊ Κομπεράτορε και ότι έπεσε πάνω στην οικογένειά του για να τους προστατεύσει καθώς έπεσαν οι πυροβολισμοί που είχαν στόχο τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Μόλις μίλησα με τη γυναίκα του Corey και τις δύο κόρες του Corey», είπε ο Σαπίρο στο CNN. «Ο Κόρεϊ ήταν μπαμπάς δύο κοριτσιών. Ο Κόρεϊ ήταν πυροσβέστης. Ο Κόρεϊ πήγαινε στην εκκλησία κάθε Κυριακή. Ο Κόρεϊ αγαπούσε την κοινότητά του. Ειδικότερα, ο Κόρεϊ αγαπούσε την οικογένειά του».

Ο Σαπίρο περιέγραψε τον Κομπεράτορε ως «άθερμο υποστηρικτή του πρώην προέδρου» και είπε ότι ήταν ενθουσιασμένος που ήταν στη συγκέντρωση.

«Ρώτησα τη σύζυγο του Κόρεϊ αν συμφωνούσε να μοιραστώ ότι μιλήσαμε. Αυτή είπε ναι. Ζήτησε επίσης να μοιραστώ με όλους σας ότι ο Corey πέθανε ως ήρωας», συνέχισε ο Shapiro. «Ο Κόρεϊ έπεσε στην οικογένειά του για να τους προστατεύσει χθες το βράδυσε αυτή τη συγκέντρωση», είπε. Ο Σαπίρο ανέφερε επίσης ότι «όλοι οι ηγέτες πρέπει να ξεπεράσουν ρητορική μίσους που υπάρχει και να αναζητήσουν ένα καλύτερο, φωτεινότερο μέλλον για αυτό το έθνος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook