«Βασιλιάς» στο Wimbledon στέφτηκε και φέτος ο Κάρλος Αλκαράθ με την Κέϊτ Μίντλετον να τραβά την προσοχή όλων με την εμφάνιση της

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, , είναι πρόεδρος του All England Tennis Club και από τα χέρια της ο Κάρλος Αλκαράθ πήρε σήμερα το τρόπαιο καθώς κέρδισε το Grand Slam για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας χαιρέτησε τα ball boys/ball girls και στη συνέχεια έδωσε τα τρόπαια του Wimbledon στον δευτεραθλητή, Νόβακ Τζόκοβιτς και στον πρωταθλητή, Κάρλος Αλκαράθ.
Πλησιάζοντας μάλιστα την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, ο Ισπανός πρωταθλητής έδειξε να χαμηλώνει το κεφάλι του, πριν πάρει την πολυπόθητη κούπα .

Μετά την απονομή του τροπαίου ο Αλκαράθ με την Κέϊτ Μίντλετον και την πριγκίπισσα Σαρλότ είχε και μιά συνομιλία

Η Κέϊτ Μίντλετον που μετά την διάγνωση και την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο υποβαλλόταν σε χημιοθεραπείες και απείχε από τα βασιλικά καθήκοντα της επανήλθε σήμερα και παρακολούθησε τον Ισπανό πρωταθλητή Κάρλος Αλκαράζ να αντιμετωπίζει τον βετεράνο Νόβακ Τζόκοβιτς, κερδίζοντας με 3-0.

Η Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησε τον αγώνα συνοδεύομενη από την αδελφή της Pippa και την κόρη της πριγκίπισσα Σαρλότ και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα επάνω της , ¨όπως θα δείτε στα βίντεο είναι ευδιάθετη και χαμογελαστή , ντυμένη με ένα μωβ φόρεμα Safiyaa, αξίας 1295 λιρών το οποίο συνδύασε με μπεζ πέδιλα και τσάντα, ενώ φορά χρυσούς κρίκους και έχει τα μαλλιά της ελεύθερα.

Δείτε βίντεο  της  dailymail από την εμφάνιση της Κέϊτ Μίντλετον

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook