Tα αποτελέσματα εγκληματολογικών ηχητικών αναλύσεων που επικαλείται το CNN , καταδεικνύουν ότι χρησιμοποιήθηκαν 3 όπλα.

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ καθώς όπως αναφέρει επικαλούμενο την ηχητική ανάλυση από την σκηνή της εγκληματικής ενέργειας οι πυροβολισμοί ήταν από τρία διαφορετικά όπλα.

Σύμφωνα πάντα με το CNN η εγκληματολογική ανάλυση δείχνει ότι έως και τρία όπλα πυροβόλησαν κατά την διάρκεια της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ στη συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια το περασμένο Σάββατο.

Το FBI είπε την Κυριακή ότι ο δράστης έδρασε μόνος του.

Οι τρεις πρώτες βολές ήταν σύμφωνες με το αποκαλούμενο όπλο Α, οι επόμενες πέντε ήταν συνεπείς με το αποκαλούμενο όπλο Β και η τελική «ακουστική ώθηση» προέρχεται από ένα πιθανό όπλο Γ, σύμφωνα με ηχητική ανάλυση από τον Catalin Grigoras, διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Μέσων Ενημέρωσης Ιατροδικαστική στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στο Ντένβερ και Cole Whitecotton, Ανώτερος Επαγγελματίας Ερευνητικός Συνεργάτης στο ίδιο ίδρυμα.


Η ηχητική ανάλυση επιβεβαίωσε επίσης ότι ο ένοπλος βρισκόταν περίπου 360 με 393 πόδια ή 110-120 μέτρα από το βάθρο, σύμφωνα με τον ειδικό ιατροδικαστή Robert Maher, υποθέτοντας ότι η σφαίρα κινείται με μέση ταχύτητα 800 έως 1.000 μέτρα ανά δευτερόλεπτο,

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του FBI την Κυριακή, ο 20χρονος δράστης Τόμας Μάθιου Κρουκς έδρασε μόνος του. Εκτός από το δικό του όπλο, στο περιστατικό έπεσαν πυροβολισμοί από τα όπλα των Αρχών ασφαλείας που τον εξουδετέρωσαν..

Πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας που επικαλείται το ABC News αναφέρουν ότι το FBI έχει στην κατοχή του τρία όπλα, από τα γεγονότα του Σαββάτου στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια: Τα όπλα περιλαμβάνουν ένα που ανήκει στον δράστη, ένα που ανήκει στον πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας που πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη και ένα που ανήκει σε βοηθό σερίφη της κομητείας Μπάτλερ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook