Η σφαίρα στόχευε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ στον κρόταφο αλλά εκείνος, την κατάλληλη στιγμή έστριψε το κεφάλι του προς τα δεξιά και η σφαίρα πέρασε ξυστά απ το αυτί του

Βίντεο με γραφικά αποτυπώνει ότι αν ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ δεν είχε στρίψει για να δει ένα γράφημα για μετανάστες, η σφαίρα από το όπλο του 20χρονου θα είχε καρφωθεί στο κεφάλι του.

Η σφαίρα στόχευε τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο στον κρόταφο αλλά εκείνος, την κατάλληλη στιγμή έστριψε το κεφάλι του προς τα δεξιά.

Ένα graphic βίντεο που – με την βοήθεια της τεχνολογίας – αποκαλύπτει πώς γλίτωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, για ένα εκατοστό, από την δολοφονική απόπειρα εναντίον του, κυκλοφορεί ευρέως τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Ο Τραμπ, όταν πυροβολήθηκε από τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς στην Πενσυλβάνια τραυματίστηκε μόνο στο αυτί. Η σφαίρα στόχευε τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο στον κρόταφο αλλά εκείνος , την κατάλληλη στιγμή έστριψε το κεφάλι του προς τα δεξιά με αποτέλεσμα να γλιτώσει από έναν θανατηφόρο πιθανότατα τραυματισμό του.

Ο Τραμπ, έστριψε εκείνη την στιγμή για να διαβάσει σε μία μεγάλη οθόνη ένα διάγραμμα που αφορούσε τα στοιχεία για την παράνομης μετανάστευση. «Ο γιατρός που με εξέτασε στο νοσοκομείο είπε ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο και το αποκάλεσε θαύμα» δήλωσε αργότερα σε συνέντευξη του ο Ντόναλντ Τραμπ.
O σύμβουλος του υποψήφιου προέδρου, Νταν Σκαβίνο Τζούνιορ, περιέγραψε ότι αυτό που γλίτωσε τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν ήταν η κίνηση που έκανε με το κεφάλι του για να χρησιμοποιήσει το τζάμποτρον, μια πολύ μεγάλη οθόνη προβολής βίντεο που χρησιμοποιείται σε μεγάλους χώρους με κοινό όπως π.χ. κάποιο γήπεδο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook