Ο Μπάιντεν φαίνεται να ξεχνά το όνομα του υπουργού Άμυνας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο BET News

Σε νέα γκάφα φαίνεται να έπεσε ο Τζό Μπάιντεν όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο BET News, ξέχασε το όνομα του υπουργού Άμυνας, Λόιντ Όστιν, και τον αποκάλεσε «ο μαύρος άνδρας».

Ο Αμερικανός πρόεδρος απαντούσε σε ερώτηση σχετικά με τα δικαιώματα και τα προβλήματα της αφροαμερικανικής κοινότητας στην εκπομπή Black America Votes.

«Τα πάντα έχουν να κάνουν με τη μεταχείριση των ανθρώπων με αξιοπρέπεια», είπε ο Μπάιντεν σε συνέντευξή του στην Black Entertainment Television (BET). «Ονόμασα τον υπουργό Άμυνας, έναν Μαύρο».

Ενώ συνέχισε αναφερόμενος και στην πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου Κετάντζι Μπράουν Τζάκσον, την πρώτη μαύρη γυναίκα στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Δεν ήταν σαφές αν ο Μπάιντεν ξέχασε το όνομα του Όστιν ή αν αναφερόταν απλώς σε μέλη της κυβέρνησης και διορισμένους που είναι μαύροι, σύμφωνα με το foxnews..
Ο πρόεδρος φαίνεται επίσης ότι ξέχασε το όνομα του Όστιν και τον Μάρτιο, αποκαλώντας τον “τον τύπο που τρέχει αυτή τη στολή εκεί”.

Οι πολιτικοί σχολιαστές και οι δημοσιογράφοι διχάστηκαν σχετικά με τα σχόλια του Μπάιντεν, με ορισμένους να ισχυρίζονται ότι ο πρόεδρος δεν θυμόταν το όνομα ενός από τους αξιωματούχους του υπουργικού συμβουλίου του, ενώ άλλοι είπαν ότι το βίντεο παρερμηνεύτηκε.
«Στη συνέντευξη στο BET για να προσελκύσει μαύρους ψηφοφόρους, ο πρόεδρος Μπάιντεν φαίνεται να ξεχνά το όνομα του υπουργού Άμυνας Λόιντ Όστιν», έγραψε ο συντηρητικός ανεξάρτητος δημοσιογράφος Άντι Νγκο. «Αγωνίζεται για μια στιγμή και λέει «ο μαύρος».

«Ο Τζο Μπάιντεν δεν θυμάται το όνομα του υπουργού Άμυνας του, απλώς τον αποκαλεί μαύρο», έγραψε ο ιδρυτής του OutKick, Κλέι Τράβις. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι αληθινό[.]»

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι παρερμηνεύουν αυτό το κλιπ», έγραψε ο δημοσιογράφος Ken Klippenstein. «Αν ακούσετε προσεκτικά, ο Μπάιντεν φαίνεται να λέει «ο υπουργός Άμυνας, ένας μαύρος» όχι «ο μαύρος»• και το πλαίσιο είναι ότι απαριθμεί τους μαύρους που έχει διορίσει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook