«Tιμή μου που έχω την υποστήριξη Μπάιντεν, πρόθεσή μου είναι να κερδίσω την υποψηφιότητα», δήλωσε η Καμάλα Χάρις

Η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις έκανε την πρώτη της άμεση έκκληση για συγκέντρωση κεφαλαίων σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του.

«Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να ενώσω το Δημοκρατικό Κόμμα – και να ενώσω το έθνος μας – για να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ και την ακραία ατζέντα του για το Project 2025. Εάν είστε μαζί μου, προσθέστε μια δωρεά τώρα», έγραψε ο Χάρις στο X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter. Ο σύνδεσμος πηγαίνει σε μια σελίδα δωρεάς Act Blue με ένα πορτρέτο της αντιπροέδρου και τις λέξεις: «Δωρεά στην εκλογή Kamala Harris».

Η έκκληση συγκέντρωσης κεφαλαίων προσθέτει ότι η συνεισφορά θα «ωφελήσει τον Τζο Μπάιντεν», ένα σημάδι του πώς υπάρχει ακόμη η υποδομή της εκστρατείας.

Ενώ η Χάρις έλαβε την έγκριση του προέδρου, δεν είναι η υποψήφια του κόμματος και το αν τελικά θα είναι, δεν έχει ακόμα καθοριστεί.

Εκ μέρους του αμερικανικού λαού, ευχαριστώ τον Τζο Μπάιντεν για την εξαιρετική ηγεσία του ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και για τις δεκαετίες προσφοράς του στη χώρα μας.

Είναι τιμή μου που έχω την έγκριση του Προέδρου και πρόθεσή μου είναι να κερδίσω και να κερδίσω αυτήν την υποψηφιότητα. θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να ενώσω το Δημοκρατικό Κόμμα —και να ενώσει το έθνος μας— για να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ και την ακραία ατζέντα του για το Project 2025. Εάν είστε μαζί μου, προσθέστε μια δωρεά τώρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook