«Σήμερα, με απέραντη περηφάνια και απεριόριστη αισιοδοξία για το μέλλον της χώρας μας υποστηρίζω την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις για Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών», ανέφερε η Πελόζι σε δήλωση.

Η Νάνσι Πελόζι υποστηρίζει την Κάμαλα Χάρις Χάρις ως υποψήφιο των Δημοκρατικών Η πρώην πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι (Καλιφόρνια) υποστηρίζει επίσημα την Αντιπρόεδρο Κάμαλ Χάρις για να είναι ο υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος, μια έγκριση που ήρθε μία ημέρα αφότου ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι δεν θα διεκδικήσει πλέον την επανεκλογή του.

«Με απέραντη υπερηφάνεια και απεριόριστη αισιοδοξία για το μέλλον της χώρας μας, υποστηρίζω την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη ότι θα μας οδηγήσει στη νίκη τον Νοέμβριο» τονίζει σε ανακοίνωσή της.

H στήριξη της Πελόζι είναι σημαντική η πρώην πρόεδρος της Αμερικανικής Βουλής έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις πιέσεις που ασκήθηκαν στον Τζο Μπάϊντεν να επανεξετάσει την απόφασή του να παραμείνει στην εκλογική κούρσα

Η Πελόζι, η οποία ηγήθηκε των Δημοκρατικών της Βουλής για σχεδόν δύο δεκαετίες πριν αποχωρήσει από τον κορυφαίο ρόλο πέρυσι, είπε ότι έχει «πλήρη εμπιστοσύνη» ότι η Χάρις θα οδηγήσει το κόμμα στη νίκη τον Νοέμβριο,

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook