Ti είπε ο Κρίστοφερ Ρέι είπε σε μια μαραθώνια συνεδρίαση της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής των ΗΠΑ. Ο 20χρονος που προσπάθησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τράμπ είχε αναζητήσει στο διαδίκτυο πληροφορίες σχετικά με τη δολοφονία του Τζον Φ. Κένεντι από τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ

Ερωτήματα σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ διατύπωσε ο διευθυντής του FBI, Κρίστοφερ Ρέι, ενημερώνοντας το Κογκρέσο για το περιστατικό.
Ο διευθυντής του FBI μιλώντας για την απόπειρα δολοφονίας σημείωσε πως η υπηρεσία του δεν είναι ακόμα σίγουρη ότι αυτό που χτύπησε τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν σφαίρα ή θραύσμα: «Σχετικά με τον πρώην πρόεδρο Τραμπ, εξετάζεται αν πρόκειται για σφαίρα ή θραύσματα που χτύπησαν το αυτί του» είπε χαρακτηριστικά.

«Με σεβασμό στον πρώην πρόεδρο Τραμπ υπάρχουν κάποια ερωτήματα σχετικά με το αν πρόκειται για σφαίρα ή θραύσμα που χτύπησε το αυτί του», ανέφερε.

«Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή αν η σφαίρα αυτή, εκτός από το ότι προκάλεσε το γδάρσιμο, θα μπορούσε να είχε προσγειωθεί κάπου αλλού» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του FBI, ο άνδρας που προσπάθησε να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ έκανε έρευνα μέσω διαδικτύου για τον τρόπο με τον οποίο ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ δολοφόνησε τον Αμερικανό πρόεδρο Τζον Κένεντι.

Όπως αποκάλυψε ο Ρέϊ ότι ο20χρονος ένοπλος είχε αναζητήσει και άλλα δημόσια πρόσωπα στο διαδίκτυο μια εβδομάδα πριν από τον πυροβολισμό κατά του Ντόναλντ Τράμπ και συγκεκριμένα : «Πόσο μακριά ήταν ο Όσβαλντ από τον Κένεντι;»

Η διαδικτυακή αναζήτηση έγινε στις 6 Ιουλίου 2024 και αναφερόταν στον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, τον άνθρωπο που σκότωσε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι από την στο Ντάλας στις 22 Νοεμβρίου 1963.

Οι αναφορές του έγιναν σε Επιτροπή Δικαιοσύνης που εξετάζει τις παραλείψεις των δυνάμεων επιβολής του νόμου στην απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου και σήμερα υποψηφίου προέδρου των Ρεπουμπλικάνων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook