«Έπρεπε να το κάνω, η οικογένεια μου 3 χρόνια σχεδίαζε αυτό ταξίδι», είπε ο πατέρας όταν έμαθε ότι ακυρώθηκαν τα δρομολόγια των τρένων.

Ο Κόλινς Ονιεούκου από το Λάγος της Νιγηρίας πλήρωσε 1.200 ευρώ σε ταξί για να μεταβεί ο ίδιος και η οικογένειά του από το Μπορντό στο Παρίσι, μια απόσταση 600 χλμ, καθώς το δρομολόγιο με τρένο της τετραμελούς οικογένειας του ακυρώθηκε σήμερα το πρωί.

«Αρχικά το προσωπικό [στο σταθμό του Μπορντό] δεν ήξερε τι είχε συμβεί και δεν μπορούσαν να μας πουν πότε θα επέστρεφαν τα τρένα», λέει ο Κόλινς. «Ήταν χαοτικό. Κάναμε ερωτήσεις και κανείς δεν φαινόταν να ξέρει τι συνέβαινε. Στη συνέχεια διαβάσαμε από τις ειδήσεις ότι υπήρχε κάποιο είδος κρίσης στους σιδηροδρόμους. «Το τρένο μας ακυρώθηκε, όλα τα τρένα προς το Παρίσι είχαν ακυρωθεί και το προσωπικό δεν ήξερε πότε θα λειτουργούσε ξανά η γραμμή».

Ο 49χρονος είπε στο BBC ότι, η σύζυγός του και οι δύο του κόρες ηλικίας 12 και 15 ετών σχεδίαζαν να παρευρεθούν στην τελετή έναρξης εδώ και τρία χρόνια.

«Νοικιάσαμε ένα πολύ ακριβό ταξί, αλλά τα παιδιά μου θέλουν να δουν την τελετή έναρξης, οπότε έπρεπε να το κάνω», προσθέτει. «Τα κορίτσια μου ήταν ενθουσιασμένα που ήρθαν να το δουν και το περιμέναμε με ανυπομονησία, οπότε ήταν μεγάλη απογοήτευση σήμερα το πρωί.

Πηγή: BBC

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook