Νέα σενάρια πυροδοτεί η αινιγματική ανάρτηση της 21χρονης Γαλλίδας– πρωταθλήτριας του παρκούρ, Λιλού Ρουέλ.

Όλος ο πλανήτης αναρωτιέται ποια είναι η ταυτότητα του ατόμου που κρύβεραι πίσω από τη μάσκα του δομέα με τη Ολυμπιακή Φλόγα που έτρεχε από στέγη σε στέγη με μοναδική τέχνη και ευελιξία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ο αγνώστου ταυτότητας δρομέας το βράδυ της Παρασκευής έκλεψε τις εντυπώσεις μεταφέροντας την Ολυμπιακή φλόγα, διασχίζοντας το Παρίσι και κάνοντας παρκούρ στις στέγες και στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο για το αν πρόκειται καν για άνδρα ή γυναίκα, η 21χρονη Γαλλίδα πρωταθλήτρια παρκούρ και αθλήτρια της Red Bull, Λιλού Ρουέλ, αναδημοσίευσε σε story στο Instagram μια δημοσίευση της Le Monde, που απεικόνιζε τον μυστηριώδη δρομέα, στρέφοντας πάνω της όλες τις υποψίες ότι μπορεί εκείνη να κρύβεται πίσω από την μάσκα.

Ποια είναι η Λιλού Ρουέλ;

Η Γαλλίδα αθλήτρια του παρκούρ ξεκίνησε τα βήματά της από το πατινάζ ταχύτητας όταν ήταν μικρή, αλλά στα εννέα της χρόνια ανακάλυψε το αληθινό της πάθος. Ένας γείτονάς της την σύστησε στο παρκούρ σε εκείνη την ηλικία, μαθάινοντάς της πώς να κάνει κωλοτούμπες μπροστά και ανάποδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lilou Ruel (@lilouruel)


«Μου άρεσε πολύ και έκανα εξάσκηση κάθε μέρα. Στη συνέχεια με κάλεσε να γίνω μέλος του συλλόγου του. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», αναφέρει ο ιστότοπος gymnastics.sport, αναμεταδίδοντας μια δήλωση της αθλήτριας.
Έτσι, ξεκινώντας αρχικά να εξασκείται στο πατρικό της και στον κήπο της, όπου εγκατέστησε μια σκαλωσιά για να μάθει ακόμα περισσότερες κινήσεις. Στα 16 της χρόνια, η Λιλού μπήκε ενεργά στο διαγωνιστικό κομμάτι του αθλήματος και το 2019 διαγωνίστηκε στο πρώτο της Red Bull Art of Motion το 2019.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lilou Ruel (@lilouruel)

Το 2021, κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Δύο χρόνια αργότερα έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια του freerunning, και έπειτα, έγραψε ιστορία ως πρώτη γυναίκα που διέσχισε το θρυλικό άλμα «Manpower» στο Évry της Γαλλίας. Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο προπόνησης, κατέκτησε με επιτυχία το κενό των 4,5 μέτρων που βρίσκεται σε τρομακτικό ύψος 15 μέτρων.

Ένα όνειρο που σκοπεύει να πραγματοποιήσει η Λιλού, σύμφωνα με τον ιστότοπο της Red Bull, είναι να γίνει κασκαντέρ σε ταινίες.

Δείτε εδώ τα σενάρια που κυκλοφορούν για το ποιος ή ποια μπορεί να είναι ο μασκοφόρος δρομέας του Παρισιού

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook