Ο Simon Nogueira αποκάλυψε πως δεν ήταν μόνον ένας ο μασκοφόρος αλλά περισσότεροι. «Συνολικά υπήρχαν 12 που έπαιζαν τον χαρακτήρα!», έγραψε σε μια ανάρτηση που όμως στην συνέχεια την έσβησε…

Από την πρώτη στιγμή της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων όλα τα βλέμματα τράβηξε ο μασκοφόρος με την Ολυμπιακή Φλόγα που κρατούσε στη δάδα και έτρεχε στους δρόμους του Παρισιού και στις στέγες με απίστευτη άνεση και ευλυγισία.

Τα πιθανά ονόματα αθλητών και όχι μόνο έδιναν και έπαιρναν ενώ τελικά το βράδυ του Σαββάτου έγιναν τα .,..αποκαλυπτήρια!

Μετά από την Ρουέλ, σειρά πήρε άλλος ένας λάτρης του παρκούρ4 ο 27χρονος Γάλλος freerunner Simon Nogueira ( Σιμόν Νογκουέιρα), που αποκάλυψε σε μια ανάρτηση ότι ήταν ο μασκοφόρος με τη φλόγα και τη δάδα αλλά στη συνέχεια τυ τη διέγραψε. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτή που πίστευαν εξαρχής ότι είναι αυτός βλέποντας τις φιγούρες του δρομέα.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Simon Nogueira:

Ο Simon Nogueira δημοσίευσε στο Instagram: «Προφανώς δεν ήμουν παντού. Άλλοι απίστευτοι καλλιτέχνες υποδύθηκαν επίσης αυτόν τον χαρακτήρα», δείχνοντας έτσι πως ο ίδιος ήταν μόνο ένας από τους πολλούς οι οποίοι φόρεσαν την ενδυμασία του Αρνό. Μία υπόθεση την οποία φέρεται να επιβεβαίωσε και ο Clément Dumais, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Chase Tag 2019 και επτά φορές φιναλίστ του Ninja Warrior,λέγοντας: «Συνολικά υπήρχαν 12 που έπαιζαν τον χαρακτήρα!».

Αλλά δεν ήταν μόνος του! Άλλοι καλλιτέχνες, πιθανότατα συμπεριλαμβανομένου του Clément Daumais, παγκόσμιου πρωταθλητή Chase Tag, έπαιξαν επίσης το ρόλο τους. Στα κοινωνικά του δίκτυα, ο Dumais υποσχέθηκε να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες σε μια ζωντανή εκπομπή το επόμενο έτος.

Ποιος είναι ο Simon Nogueira;

Ο Simon Nogueira είναι ένας Γάλλος αθλητής γνωστός για την ικανότητά του στο parkour και στο freerunning. Έχει κερδίσει την αναγνώριση στη σκηνή αυτών των κλάδων και υπήρξε πρωταθλητής σε αρκετούς αγώνες όλα αυτά τα χρόνια.

Το στυλ του χαρακτηρίζεται από ρευστές και δημιουργικές κινήσεις, που συνδυάζουν ακροβατικά και προηγμένες τεχνικές. Εκτός από τον διαγωνισμό, έχει συμμετάσχει και σε έργα που σχετίζονται με αυτές τις δύο σωματικές δραστηριότητες.

Γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1993, άρα σήμερα είναι 30 ετών και το ζώδιό του είναι Λέων. Είναι αρκετά ενεργός στα social media του και έχει ένα επαληθευμένο κανάλι στο YouTube όπου ανεβάζει όλες τις καθημερινές του περιπέτειες που αφορούν τα ύψη.

Ο καλλιτέχνης είναι μέλος της La Fabrique Royale και, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, ανήκει στη νέα γενιά των αστικών αθλημάτων όπως το Art of Movement. Τον ανακάλυψε ο Zéphyr και έχει φτάσει ακόμη και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Δείτε μερικά από τα …ακροβατικά του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook