Η 50χρονη γυναίκα έχει αμερικανικό διαβατήριο και ισχυρίζεται ότι την έδεσε στο δένδρο ο άνδρας της και την εγκατέλειψε εκεί για να πεθάνει, πριν από 40 μέρες.

Μια Αμερικανίδα αποστεωμένη και αφυδατωμένη βρέθηκε αλυσοδεμένη σε ένα δέντρο σε ένα δάσος στην Ινδία και ισχυρίζεται ότι ο σύζυγός της την άφησε να πεθάνει εκεί χωρίς φαγητό για 40 ημέρες.

Η 50χρονη Λαλίτα Κάγι, , σύμφωνα με τη η New York Post βρέθηκε αλυσοδεμένη σε ένα πυκνό δάσος στην περιοχή Sindhudurg της Μαχαράστρα της Ινδίας από έναν βοσκό που άκουσε τις κραυγές της για βοήθεια το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με το NDTVη γυναίκα σε κακή κατάσταση και χωρίς να μπορεί να μιλήσει από την αδυναμία μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο της Γκόα για εξειδικευμένη θεραπεία.

Αν και ήταν πολύ αδύναμη για να μιλήσει, η Κάγι έγραψε ένα σημείωμα στα αγγλικά που έλεγε ότι είχε περάσει «40 ημέρες χωρίς φαγητό στο δάσος» αφού ο «σύζυγός της την έδεσε» σε ένα δέντρο με μια σιδερένια αλυσίδα.

Οι αρχές πιστεύουν ότι η γυναίκα —η οποία έγραψε επίσης ότι έπασχε από «ακραία ψύχωση»— πάσχει από προβλήματα ψυχικής υγείας, ανέφερε το NDTV. Πάνω της βρέθηκαν φάρμακα για τέτοια θέματα. Ωστόσο, η αστυνομία άνοιξε έρευνα για πιθανή απόπειρα δολοφονίας από τον εν διαστάσει σύζυγό της, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά.

«Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε αν ο ισχυρισμός της γυναίκας ότι την αλυσόδεσε ο πρώην σύζυγός της ήταν αληθινός. Επαληθεύουμε κάθε ισχυρισμό και πληροφορία στο σημείωμα που έγραψε η ίδια», δήλωσε στο πρακτορείο ο αστυνομικός επιθεωρητής Σαουράμπ Αγκραγουάλ.

Η Kayi βρέθηκε με αμερικάνικο διαβατήριο — καθώς και μια ληγμένη βίζα που υποδηλώνει ότι ζούσε στην Ινδία για 10 χρόνια, ανέφερε το πρακτορείο. Δεν ήταν ξεκάθαρο από ποιο μέρος της Αμερικής καταγόταν. Άλλα έγγραφα υποδεικνύουν ότι ζούσε με τον σύζυγό της στο Ταμίλ Ναντού.

Η αστυνομία στην Ινδία ξεκίνησε έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του συζύγου της.

Όταν την ανακαλύψαμε, ήταν σοβαρά αφυδατωμένη. Φαίνεται ότι έμεινε εγκλωβισμένη εκεί για τουλάχιστον 48 ώρες. Αν και ήταν βουβή», είπε ο Amol Chavan, επιθεωρητής στο αστυνομικό τμήμα Sawantwadi και μέλος της ομάδας που την εντόπισε.

Η αστυνομία έπρεπε να κόψει το δέντρο και να σπάσει την κλειδαριά της αλυσίδας που κρατούσε αιχμάλωτη τη γυναίκα, σύμφωνα με τον Chavan. Οι αξιωματούχοι δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει πόσο καιρό η γυναία έμεινε δεμένη στο δέντρο, αλλά η περιοχή στην οποία βρισκόταν είχε πρόσφατα μια έντονη βροχόπτωση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook