Τομ Κρουζ , Snoop Dogg και τους Red Hot Chili Peppers θα δώσουν μεταξύ άλλων το παρών στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Σε αντίθεση με την τελετή έναρξης , η γιορτή για το τέλος θα γίνει στο Στάδιο «Stade de France».

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι φτάνουν στο τέλος τους, και ρίχνουν αυλαία στο «Stade de France» με την τελετή λήξης σήμερα 11 Αυγούστου  στις 22:00 το βράδυ που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 σηματοδοτώντας το τέλος της 33ης Ολυμπίαδας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει 20.000 συντελεστές θα εμπλακούν στο αποψινό υπερθέαμα

Aναφορικά με την τελετή λήξης σύμφωνα με όσα έχει κάνει γνωστά η Οργανωτική Επιτροπή, θα εμφανιστούν πάνω από 100 performers, ακροβάτες, χορευτές και καλλιτέχνες τσίρκου. Σύμφωνα με τον σχεδιαστή του προγράμματος, η θεματολογία της τελετής θα είναι τα ρεκόρ. Γι’ αυτό άλλωστε και η ονομασία της έχει το όνομα «Records».

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής και η αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη θα είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην αποψινή τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Σημειώνεται ότι Thomas Jolly, ο οποίος ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής στην αμφιλεγόμενη τελετής έναρξης, θα είναι και ο εμπνευστής και δημιουργός της τελετής λήξης.

Ο Τομ Κρούζ σε επικίνδυνες αποστολές
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη συμμετοχή του Τομ Κρουζ, ο οποίος θα συμμετάσχει σε μια θεαματική παράσταση που θα περιλαμβάνει άλμα με αλεξίπτωτο, κατά την παράδοση της Ολυμπιακής σημαίας από το Παρίσι στο Λος Άντζελες.

Ο 62χρονος αστέρας του Mission Impossible λέγεται πως θα συμμετάσχει σε μια περίτεχνη παράσταση με κασκαντέρ. Λέγεται πως ο Τομ Κρουζ θα πέσει – κυριολεκτικά – όταν η Ολυμπιακή σημαία παραδοθεί στο Λος Άντζελες, την πόλη που φιλοξενεί τους αγώνες του 2028. Πιθανότατα μάλιστα, ο σταρ θα πέσει με αλεξίπτωτο στο σήμα του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια της παράδοσης της Ολυμπιακής σημαίας στο Λος Άντζελες, την πόλη που θα διοργανώσει τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2028.

Σύμφωνα με το TMZ, το κόλπο γυρίστηκε τον Μάρτιο. Κατά τη διάρκεια του μαγνητοσκοπημένου τμήματος, ο Κρουζ φαίνεται να αφήνει το Stade de France στο Παρίσι, να ταξιδεύει με αεροπλάνο στο Λος Άντζελες και να καταλήγει στη διάσημη πινακίδα του Χόλιγουντ.

Ο Τομ Κουζ εθεάθη στο Παρίσι κατά τη διάρκεια των αγώνων, συμπεριλαμβανομένων των προκριματικών γυμναστικής γυναικών καθώς και των αγώνων κολύμβησης, και ήδη γνωρίζουμε ότι η δήμαρχος του Λος Άντζελες Κάρεν Μπας πρόκειται να λάβει την Ολυμπιακή σημαία από τη Δήμαρχο του Παρισιού Αν Ινταλγκό.

Red Hot Chili Peppers και Snoop Dogg
Οι Red Hot Chili Peppers, Snoop Dogg και Billie Eilish θα τραγουδήσουν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Η παράδοση των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων από το Παρίσι στο Λος Άντζελες θα είναι εντυπωσιακή, καθώς οι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν από το Λος Άντζελες σε ένα μείγμα από μαγνητοσκοπημένες και ζωντανές εμφανίσεις.

Ο παραγωγός Μπεν Γουίνστον, ο οποίος δεν είναι ξένος στις εκδηλώσεις ζωντανής μουσικής ως παραγωγός των βραβείων Grammy και του αφιερώματος «Adele: One Night Only» του 2021 του CBS, συντονίζεται με τους Γάλλους παραγωγούς της Τελετής Λήξης, σύμφωνα με το Variety.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook