Πληροφορίες αναφέρουν, πως το ζευγάρι, που ήταν σε διάσταση, συναντήθηκε για την τελετή περιτομής των γιών του και λογομάχησε για την επιμέλειά τους.

Σοκάρει το βίντεο που βλέπει το φώς της δημοσιότητας από μια νέα γυναικοκτονία στην Τουρκία.

Ένας 40χρονος άνδρας, ο οποίος τσακώνεται έντονα με την 35χρονη εν διαστάσει σύζυγο του την κυνηγάει και την σκοτώνει πυροβολώντας την τρείς φορές στη μέση του δρόμου, στην Τουρκία .

Στο βίντεο που έχει δεί το φώς της δημοσιότητας, φαίνεται ο άνδρας να φωνάζει και να κυνηγά τη γυναίκα, την οποία πυροβολεί εν ψυχρών και ενώ εκείνη είναι πεσμένη στο δρόμο πάει από πάνω της και την πυροβολεί άλλες δύο φορές ενώ ο κόσμος από τα γύρω σπίτια που βλέπει την τραγική σκηνή του φωνάζει.

Αμέσως μετά την άγρια δολοφονία της γυναίκας άνδρες γυναίκες και παιδιά που παρακολούθησαν την αποτρόπαια σκηνή βγήκαν στον δρόμο ενώ έχει φτάσει η Αστυνομία και ο δράστης ξαπλώνει στο δρόμο ενώ του περνούν χειροπέδες και τον συλλαμβάνουν.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως το ζευγάρι, που ήταν σε διάσταση συναντήθηκε για την τελετή περιτομής των υιών του και λογομάχησε για την επιμέλειά τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook