Οι τρείς συλληφθέντες κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωκτονίας του πατέρα του ποδοσφαιριστή. Είχε προηγηθεί καβγάς του Μουνίρ Νασράουι μετ τους τρείς δράστες.

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για την επίθεση με μαχαίρι στον πατέρα του Λαμίν Γιαμάλ, Μουνίρ Νασράουι, ενώ στο twitter έχει κυκλοφορήσει και video από τον καβγά πριν από την αιματηρή επίθεση.
Σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης διακομίσθηκε ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ το βράδυ της Τετάρτης μετά από επίθεση αγνώστων με μαχαίρι σε πάρκινγκ.

Σύμφωνα με τη La Vanguardia, ο Μουνίρ Νασράουι δέχτηκε πολλές μαχαιριές στην επίθεση που σημειώθηκε κάπου ανάμεσα στις 9 και τις 10 το βράδυ σε ένα πάρκινγκ στην Calle Frank Marshall στη συνοικία Ροκαφόντα στο Ματαρό όπου ζει.

Το θύμα εισήχθη στο νοσοκομείο Can Ruti στη Badalona. Η αρχική του διάγνωση ήταν σοβαρή, καθώς ο πατέρα τους Γιαμάλ έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι στο ύψος της κοιλιάς. Τα μεσάνυχτα ο ασθενής ήταν καλύτερα , και βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου και σταθερός.

Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, με την υπόθεση να αναμένεται να ξεκαθαριστεί  τις επόμενες ώρες .

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί γιατί έγινε η επίθεση σε βάρος πατέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή, ωστόσο μέσα ενημέρωσης στην Ισπανία αναφέρουν ότι είχε εμπλακεί σε ένα καυγά πριν από την αιματηρή , με ένα σχετικό video να έχει κυκλοφορήσει στο twitter και δείχνει τον 32χρονο άνδρα να έχει φραστική επίθεση με ορισμένα άτομα.

Οι τρεις συλλήψεις έγιναν περίπου στις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης χάρη και στις περιγραφές των δραστών που έδωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Ο καβγάς πριν την επίθεση

Αν και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί γιατί έγινε η επίθεση στον πατέρα του Γιαμάλ, μέσα ενημέρωσης της Καταλονίας επισημαίνουν ότι ώρες πριν το αιματηρό περιστατικό είχε εμπλακεί σε καβγά ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο του.

Κατά τις ίδιες πηγές κάποιοι του πέταξαν νερό από μπαλκόνι με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς ανάμεσα στον Μουνίρ και τους ενοίκους της πολυκατοικίας, ο οποίος έληξε μετά από παρέμβαση δημοτικών αστυνομικών που βρίσκονταν στην περιοχή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook