«Το μικρό μου αγγελούδι», λέει η αδελφή του τελευταίου θύματος του γιοτ, της Χάνα Λιντς, που μιλάει για πρώτη φορά μετά την τραγωδία. Η 18χρονη κόρη του Άγγλου μεγιστάνα βρέθηκε νεκρή μόνη της μέσα στην καμπίνα της, 50 μέτρα κάτω της θάλασσα στο Παλέρμο

Στην καμπίνα και ολομόναχη εκτιμούν οι Αρχές πως πέθανε η Χάνα Λιντς, η 18χρονη κόρη του επιχειρηματία τεχνολογίας Μάικ Λιντς. όταν το σούπερ γιότ βυθίστηκε χτυπημένο από ανεμοστρόβιλο, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι εισαγγελικές Αρχές του Τέρμινι Ιμερέζε..

Οι σοροί των άλλων πέντε ατόμων που αγνοούνταν, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα της 18χρονης, Μάικ Λίντς είχαν βρεθεί τα προηγούμενα 24ωρα προς την αριστερή πλευρά του υπερπολυτελούς γιοτ που βυθίστηκε την περασμένη Δευτέρα ανοιχτά του Παλέρμο στη Σικελία , όταν επλήγη από ξαφνική κακοκαιρία.

Στη συνέντευξη Τύπου στην οποία συμμετείχαν αξιωματούχοι του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής, η εισαγγελία της Σικελίας ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε σχέση με την υπόθεση του ναυαγίου του Μάικ Λιντς, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους επτά άνθρωποι ανάμεσά τους ο ίδιος και η κόρη του.

«Είναι το αγγελούδι μου, το αστέρι μου»

Η Εσμέ Λιντς, αδελφή της 18χρονης Χάνα που χάθηκε στο ναυάγιο ανέφερε σύμφωνα με το Sky News, σε δήλωσή της τα εξής: «Η Χάνα έμπαινε συχνά στην κρεβατοκάμαρά μου και ξάπλωσε μαζί μου. Μερικές φορές έλαμπε μόνο με ένα χαμόγελο, μερικές φορές ήταν αναιδής και μερικές φορές την χρειαζόμουν για συμβουλές. Ό,τι και αν ήταν, μου έφερε απέραντη αγάπη. Ήταν ατελείωτα περιποιητική, παθιασμένα τρελή, ξεκαρδιστική και η πιο καταπληκτική, υποστηρικτική και χαρούμενη αδερφή και η καλύτερη φίλη για μένα. Πάνω από όλα αυτά, είχε ακόμα περισσότερη αγάπη να δίνει ατελείωτα σε όλους τους φίλους της και πάθος να δίνει στις απίστευτες σπουδές και στόχους της. Είναι το αγγελούδι μου, το αστέρι μου για πάντα».

Ένας εκπρόσωπος της οικογένειας είπε σε δήλωση την Παρασκευή: «Η οικογένεια Λιντς είναι συντετριμμένη, σε σοκ και παρηγορείται και υποστηρίζεται από την οικογένεια και τους φίλους. “Οι σκέψεις τους είναι με όλους όσους επλήγησαν από την τραγωδία. Θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ειλικρινά την ιταλική ακτοφυλακή, τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και όλους όσους βοήθησαν στη διάσωση. Το μόνο τους αίτημα τώρα είναι να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους αυτή την ώρα της ανείπωτης θλίψης.”

Τα καλύτερα λόγια λένε οι γείτονες για τον Μάικ Λίντς και την οικογένεια του –«’Φανταστικός γείτονας»

Η Ruth Leigh έζησε δίπλα στον στον Μαίκ Λίντς και την οικογένεια του στο Suffolk για 15 χρόνια. Την Πέμπτη, τους περιέγραψε ως «φανταστικούς γείτονες» και είπε ότι ο μεγιστάνας της τεχνολογίας «δεν προέβαλε ποτέ στη θέση του» και ήταν «πολύ φιλικός και προσγειωμένος» παρά την περιουσία του. «Αν και ήταν πλούσιοι και άνθρωποι με επιρροή, δεν αλαζόνες», είπε η κυρία Leigh στο Sky News. «Πάντα θυμόταν το όνομά σου ρωτούσε για τον σύντροφό σου ή τα παιδιά σου. Από την αρχή ήταν φανταστικοί γείτονες – πολύ φιλικοί και προσγειωμένοι.

Η 18χρονη Χάνα και ο πατέρας της Μάικ Λιντς, μαζί με τον πρόεδρο της τράπεζας Morgan Stanley International Τζόναθαν Μπλούμερ, τη σύζυγό του Τζούντι Μπλούμερ, τον δικηγόρο της Clifford Chance Κρις Μορβίλο και τη σύζυγό του Νέντα Μορβίλο χάθηκαν όταν το γιοτ βυθίστηκε γύρω στις 5 π.μ. τοπική ώρα τη Δευτέρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook