Ως το «τέρας της Αβινιόν» παριγράφουν τα ξένα ΜΜΕ τον 72χρονο Ντομινίκ Πελικό, ο οποίος νάρκωνε για 10 χρόνια τη σύζυγο του και έβαζε άνδρες την βιάζουν.

Και ενώ η παγκόσμια κοινή γνώμη έχει σοκαριστεί από τη δράση του Ντομινικ Πελικό ο οποίος «στρατολόγησε 72 άνδρες για να βιάσουν τη γυναίκα του», αποκαλύπτεται στη δίκη του ότι κρατούσε και γυμνές φωτογραφίες της κόρης του, για την οποία επιίσης , όπως γράφει η thesun.co.uk. ότι μπορεί να τη νάρκωνε και να έχει πέσει επίσης θύμα βιασμών εν αγνοία της.

Οι φωτογραφίες της κόρης του φυλάσσονταν σε ένα φάκελο με το όνομα «Γύρω από την κόρη μου, γυμνή», είπε το δικαστήριο

Οι νέες φρικτές αποκαλύψεις έγιναν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας την Τρίτη, στο δικαστήριο της Αβινιόν ακούστηκε από αξιωματούχους πώς γυμνές φωτογραφίες της κόρης του Pelicot – που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Caroline Darian, βρέθηκαν στον υπολογιστή του σε έναν φάκελο με τίτλο «Η κόρη μου γυμνή».

Οι εικόνες έδειχναν την Caroline Darian, η οποία περιγράφηκε ως σχεδόν σίγουρα ναρκωμένη, χωρίς ρούχα.

Η Caroline ξέσπασε σε κλάματα καθώς ο δικαστής Roger Arata άρχισε να διαβάζει λεπτομέρειες για τις φωτογραφίες.

Τώρα στα 40 της, η κόρη του κατηγορούμενου έχει ήδη μιλήσει εναντίον του πατέρα της λέγοντας ότι «στοιχειώνεται από τον φόβο» ότι μπορεί να έχει βιαστεί. Σε ένα βιβλίο για την υπόθεση με τίτλο «Και σταμάτησα να σε φωνάζω μπαμπά», η Καρολάιν έγραψε: «Είμαι πεπεισμένη ότι ήμουν ναρκωμένη, αλλά δεν θα το παραδεχτεί ποτέ».

Ο δικαστής έχει ήδη διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο της στο δικαστήριο.

Η φρίκη που έζησε η 71χρονη Ζιζελ Πελικό

Ο Ντομινίκ Πελικό και άλλοι 51 άνδρες κατηγορούνται για βιασμό της 71χρονης Ζιζέλ Πελικό στη δίκη στο Ποινικό Δικαστήριο του Βοκλούζ, στην Αβινιόν, η οποία πρόκειται να διαρκέσει τέσσερις μήνες.
Οι φερόμενοι ως βιαστές, ηλικίας από 21 έως 68 ετών, περιλαμβάνουν έναν οδηγό περονοφόρου, έναν αξιωματικό της πυροσβεστικής, ένα αφεντικό εταιρείας και έναν δημοσιογράφο. Ο καθένας από αυτούς αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών, εάν κριθούν ένοχοι.

Κάποιοι ήταν ελεύθεροι, άλλοι παντρεμένοι ή χωρισμένοι και κάποιοι οικογενειάρχες. Ενώ οι περισσότεροι συμμετείχαν βιάζοντας τη ναρκωμένη γυναίκα μόνο μία φορά, κάποιοι το έκαναν έως και έξι φορές, όπως έχουν παραδεχτεί.

Τι κανόνες  απαγορεύσεις  επέβαλε στους βιαστές της γυναίκας του
.Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Le Point, ο Pélicot έθεσε αυστηρούς περιορισμούς σε όλους τους άνδρες που καλούσε για να βιάσουν τη γυναίκα του.

Ο Pelicot λέγεται ότι καθάριζε το σώμα της συζύγου του μετά τις επιθέσεις και έθετε αυστηρούς περιορισμούς στους άνδρες επίδοξους βιαστές ώστε εκείνη να μην ξυπνήσει κατά την διάρκεια της κακοποίησής της: να μην φορούν αρώματα, να μην μυρίζουν τσιγάρο και να έχουν κάνει μπάνιο με ζεστό νερό.

Η 71χρονη Ζιζελ ζήτησε να γίνει δημόσια η δίκη

Οι δικηγόροι της Ζιζέλ Πελικό λένε ότι ήταν τόσο βαριά ναρκωμένη που δεν αντιλαμβανόταν την κακοποίηση και τους βιασμούς που υπέστη όλα αυτά τα χρόνια.

Η Gisele Pelicot, παρευρίσκεται στη δίκη στη Γαλλία που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο και ζήτησε να είναι ανοιχτή στο κοινό, όπως και η κόρη τους και οι δύο γιοι τους.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντουάν Καμί, δήλωσε στους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ημέρας:

«Ακόμη και αν δεν ανακαλύπτουν κάτι καινούργιο, καθώς γνωρίζουν την υπόθεση, ήταν ιδιαίτερα εξαντλητική σήμερα το πρωί».

Ο 71χρονος είχε συλληφθεί για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2020 επειδή βιντεοσκοπούσε κάτω από τις φούστες γυναικών σε σούπερ μάρκετ. Ένα αρχείο σε υπολογιστή με την ένδειξη «καταχρήσεις» που κατασχέθηκε από το σπίτι του περιείχε περισσότερες από 20.000 φωτογραφίες και βίντεο από τις επιθέσεις, σύμφωνα με τη Le Monde. Τα εγκλήματα φέρεται να ξεκίνησαν το 2011.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook