O μεθυσμένος επιβάτης τσακώθηκε και με το πλήρωμα του αεροπλάνου, ενώ επιχείρησε να εισβάλλει και στο πιλοτήριο. Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο

Πανδαιμόνιο επικράτησε σε πτήση της Easy Jet από το Γκάτγουικ της Βρετανίας προς την Κω, όταν μεθυσμένος επιβάτης αποπειράθηκε να εισβάλει στο πιλοτήριο, τσακώθηκε με επιβάτες και πλήρωμα ενώ προσπάθησε να ανοίξει και μια πόρτα του αεροπλάνου στα 30.000 πόδια.

Σύμφωνα με την Sun ο επιβάτης που προκάλεσε την αναστάτωση, φέρεται να προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου ενώ αυτό βρισκόταν στον αέρα.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok έχουν καταγραφεί οι προσπάθειες του πληρώματος της πτήσης EZY8235 να περιορίσει τον – κατά πληροφορίες – μεθυσμένο επιβάτη αλλά και οι αποδοκιμασίες των επιβατών.

@charlotte_keen1

Live emergnecy landing to munich #fyp #easyjet #travel

♬ original sound – Charlotte

Όπως αναφέρει η βρετανική Sun, ο ταραχοποιός έσπασε την ενδοεπικοινωνία και καβγάδισε με το προσωπικό. Στη συνέχεια, άρχισε να βρίζει χυδαία τον πιλότο, τον αποκάλεσε “σκουπίδι”, κατά τη διάρκεια αναταράξεων.
Το αποκορύφωμα ήταν να επιχειρήσει καταλάβει το αεροπλάνο στα 30.000 πόδια, γράφει η βρετανική εφημερίδα.
Ο πιλότος κήρυξε συναγερμό και το αεροπλάνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο όπου ο ταραχοποιός επιβάτης συνελήφθη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook