Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέχει το βιβλίο της κόρης του Ντομινίκ Πελικό που νάρκωνε και έβαζε δεκάδες άνδρες να βιάζουν τη γυναίκα του στο σπίτι τους στη Μαζάν.

Η δίκη του «τέρατος της Αβινιόν» όπως αποκαλούν τα ξένα μέσα τον72χρονο Ντομινίκ Πελικό ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο. Τα όσα βλέπουν το φώς της δσημοσιότητας όμως έχουν σοκάρει όχι μόνο την Γαλλία αλλά τον κόσμο ολόκληρο.

Ο Ντομινίκ Πελικό που ενορχήστρωνε επί εννέα χρόνια μια εκστρατεία κακοποίησης ναρκώνοντας τη γυναίκα του πριν καλέσει δεκάδες άνδρες να τη βιάσουν, ενώ φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις, χωρίς μάλιστα να πληρώνεται αλλά μόνο και μόνο για να ικανοποιεί τα κτηνώδη ένστικτά του , έχουν αηδιάσει όσους βρίσκονται εντός της δικαστικής αίθουσας.

Τις τελευταίες δύο ημέρες, το δικαστήριο άκουσε πώς ο 72χρονος Ντομινίκ Πελικό έστειλε έναν χείμαρρο από άσεμνα μηνύματα σε πρόθυμους συμμετέχοντες σε ένα άθλιο chatroom, λέγοντας σε όσους αποδέχονταν την πρόσκληση να κακοποιήσουν τη γυναίκα του: «Είστε σαν εμένα – σας αρέσει ο βιασμός».

Και ενώ σήμερα η 71χρονη Ζιζέλ, το θύμα της άγριας κακοποίησης από τον ίδιο τον σύζυγο της συγκλόνισε τους πάντες με την κατάθεση της (δείτε εδώ), οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης έχουν ήδη αποκαλυφθεί και από την κόρη του ζευγαριού που κυκλοφόρησε με το ψευδώνυμο Caroline Darian, ένα βιβλίο που έγραψε το 2022 με τίτλο «Et j’ai cessé de t’appeler papa».(όταν σταμάτησε να σε λέω μπαμπά).

Στις 176 σελίδες του βιβλίου αυτού η Νταριάν περιγράφει τις φρικτές συνέπειες που είχε η κρυφή «εκστρατεία κακοποίησης» του πατέρα της στην ψυχική και σωματική υγεία της μητέρας της προτού αποκαλυφθούν τα αποτρόπαια εγκλήματά του τον Νοέμβριο του 2020.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η κόρη της Ζιζέλ Πελικό αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ο πατέρας της έντυνε τη μητέρα της σαν «φθηνή πόρνη» και απαγόρευε σε πολλούς από τους άνδρες που προσκαλούσε για να την κακοποιήσουν να φορούν προφυλακτικό, παρόλο που ένας από αυτούς είχε βρεθεί θετικός στον ιό HIV.

Η Ντάριαν έφυγε από το δικαστήριο με κλάματα την Τρίτη, αφού αυτές οι εικόνες συζητήθηκαν στη διάρκεια της δίκης. Το βιβλίο της Darian, που κυκλοφόρησε το 2022 περίπου ενάμιση χρόνο μετά την αποκάλυψη των εγκλημάτων του πατέρα της, απεικονίζει την καταστροφή της οικογένειας Pelicot όταν η υγεία της Gisele κατέρρεε ανεξήγητα.

Αν και μερικά από τα ονόματα άλλαξαν όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο, η Ντάριαν δίνει μια φρικτή αφήγηση για το πώς ο πατέρας της χειραγωγούσε τη μητέρα της και τη νάρκωνε με ισχυρά ηρεμιστικά. Αποσπάσματα του γραπτού της έχουν ήδη παρατεθεί από τον δικαστή στην αίθουσα του δικαστηρίου της Αβινιόν αυτή την εβδομάδα.
Γράφοντας για ένα περιστατικό το καλοκαίρι του 2018, η Darian θυμάται πώς ο αδερφός της πήγε να επισκεφτεί τους γονείς τους για ένα βραδινό γεύμα, μόνο για να δει τη μητέρα του να κοιμάται σχεδόν στο τραπέζι. Μόνο λίγα λεπτά αφότου κάθισε, η μαμά ταλαντευόταν στην καρέκλα της σαν να ήταν μεθυσμένη», λέει η Darian.

«Ξαφνικά ολόκληρο το σώμα της στραγγίστηκε από ενέργεια, σαν μια κούκλα». «Συμβαίνει. Είναι καλύτερα να την πάω στο κρεβάτι», φέρεται να είπε ο πατέρας του, προσποιούμενος τον ρόλο ενός ανήσυχου συζύγου που ενεργεί προς το συμφέρον της συζύγου του. «Στην πραγματικότητα, το κοκτέιλ των ναρκωτικών, που είχε ρίξει στο ποτήρι με το ροζέ κρασί είχε αρχίσει να δρα», είπεη Ντάριαν.

Σε άλλο σημείο  του βιβλίου ο Ντομινίκ Πελικό φέρεται να έκανε τον θυμωμένο κατηγορώντας τη γυναίκα του ότι είχε εξωσυζυγική σχέση όταν εκείνη παραπονέθηκε για σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα και βρέθηκε θετική για σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια.

Εξήγησε επίσης στο βιβλίο της πώς, παρά το γεγονός ότι κάλεσε έως και 72 άντρες στο σπίτι της οικογένειας για να συναντήσουν τη Ζιζέλ, ο πατέρας της δεν ζήτησε ούτε μια φορά χρήματα ούτε προσπάθησε να επωφεληθεί από το βάρβαρο σχέδιο. «Η απόλυτη διαστροφή… Ο πατέρας, που είχε πάντα προβλήματα με τα χρήματα, δεν ωφελήθηκε από τη μητέρα . Το έκανε καθαρά για χάρη του.

Μετά την σύλληψη του Πελικό, όταν οι ερευνητές της Αστυνομία ς, μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού στο χωριό της Προβηγκίας, Μαζάν, ανακάλυψαν περισσότερες από 20.000 εικόνες και βίντεο της Gisele να βιάζεται από 72 άνδρες, 51 από τους οποίους, συμπεριλαμβανομένου του κ. Pelicot, οι εισαγγελείς μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν. Παράλληλα σαν σκηνοθέτης ο Ντομινίκ Πελικό στις ταινίες με τους βιασμούς της γυναίκας του είχε και ετικέτες όπως «Her Rapists», «Abuse» και «My Slut» (.«Οι βιαστές της», «Κατάχρηση” Πόρνη μου»).

Η Νταριάν στο βιβλίο της αναφέρει και πως η μητέρα της τους ανακοίνωσε τα φριχτά νέα: «Ο πατέρας σου θα πάει φυλακή», είπε ωμά η Ζιζέλ σε ένα τηλεφώνημα. «Κάρο, είναι αλήθεια… Έπρεπε να δω μερικές από τις φωτογραφίες στο αστυνομικό τμήμα. Νόμιζα ότι η καρδιά μου θα σταματούσε να χτυπά», είπε η Ντάριαν μεταφέροντας τα λεγόμενα από τη μητέρα της.

Όταν η Ντάριαν και τα αδέρφια της έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα για να μιλήσουν στους ανακριτές, οι ίδιοι ήρθαν και αυτοί αντιμέτωποι με τη φρικτή πραγματικότητα του πώς είχε φερθεί ο πατέρας τους στη Ζιζέλ.

Όταν ρώτησε έναν από τους αστυνομικούς αν ο πατέρας της είχε δείξει μεταμέλεια μετά τη σύλληψή του και την ομολογία που ακολούθησε, ο αστυνομικός φέρεται να είπε: «Όχι. Ο πατέρας σου απλά με ευχαρίστησε που τον απάλλαξα από ένα βάρος ». «Πες στον πατέρα μου ότι δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ και ότι μας κατέστρεψε τις ζωές», είπε η Ντάριαν ως απάντηση καθώς έφευγε από το αστυνομικό τμήμα .

Η ανακάλυψη των διεστραμμένων εγκλημάτων του πατέρα της διέλυσε την οικογένεια Pelicot και άλλαξε αμετάκλητα την πορεία της ζωής κάθε μέλους, είπε ο Darian.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook