Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 69χρονος κτηνοτρόφος. Που στρέφονται οι έρευνες. Θύμα επίθεσης είχε πέσει και ο γιός του πριν ένα χρόνο.

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 69χρονος κτηνοτρόφος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε στα άκρα, το πρωί της Παρασκευής (6/9), στην κτηνοτροφική στο χωριό Βιλανδρέδο Ρεθύμνης  στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τα ευρήματα και τις πληροφορίες ο 69χρονος κτηνοτρόφος βασανίστηκε πρίν δεχτεί του πυροβολισμούς.Το θύμα δέχτηκε περισσότερους από δύο πυροβολισμούς με πιστόλι ή περίστροφο, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα. Ένα τραύμα ωστόσο που φέρει στη γλώσσα, μπαίνει επίσης στο «μικροσκόπιο» και προβληματίζει ιδιαίτερα, καθώς αποτελεί ισχυρή ένδειξη ότι ο 69χρονος πέρα από τους πυροβολισμούς, βασανίστηκε με αγριότητα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η γλώσσα του κτηνοτρόφου υ που έχει πυροβοληθεί, είναι χαραγμένη. Ο 69χρονος κατάφερε να επικοινωνήσει με τον έναν από τους 3 γιούς του, ο οποίος στην συνέχεια ειδοποίησε τις αρχές.

Ο γιος του, θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό
Πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, αναφέρουν πως η συγκεκριμένη επίθεση στον 69χρονο, συνδέεται με τη δολοφονική επίθεση με καυστικό υγρό σε 26χρονο στον Κουμπέ Ρεθύμνου, στα τέλη Ιουλίου του 2024, καθώς το θύμα είναι ο γιος του. Για εκείνη την επίθεση είχαν συλληφθεί δύο άτομα, ένας εκ των οποίων βρίσκεται στην φυλακή.

Κίνητρο και των δύο δολοφονικών επιθέσεων, φέρεται να είναι κτηματικές διαφορές για μία έκταση γης στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου. Δύο οικογένειες βρίσκονται σε διαμάχη για αυτή την μικρής αξίας έκταση.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνητό για τον εντοπισμό του δράστη (ή των δραστών) σε μια εμβέλεια αρκετών χιλιομέτρων από το σημείο της επίθεσης. Ανάστατοι είναι και οι κάτοικοι του χωριού, από το σοκαριστικό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook