Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις στη δίκη του Ντομινίκ Πελικό που επί 10 χρόνια υπνώτιζε τη σύζυγο του και τη βίαζε μαζί με δεκάδες άλλους άνδρες. Στη δίκη του 72χρονου Ντονινίκ Πελικό , στην Αβινιόν στη Γαλλία, που στρατολόγησε πάνω από 70 άνδρες για να βιάζουν τη ναρκωμένη σύζυγό του Ζιζέλ Πελικό, αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε και ένας […]

Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις στη δίκη του Ντομινίκ Πελικό που επί 10 χρόνια υπνώτιζε τη σύζυγο του και τη βίαζε μαζί με δεκάδες άλλους άνδρες.

Στη δίκη του 72χρονου Ντονινίκ Πελικό , στην Αβινιόν στη Γαλλία, που στρατολόγησε πάνω από 70 άνδρες για να βιάζουν τη ναρκωμένη σύζυγό του Ζιζέλ Πελικό, αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε και ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος δικάζεται μαζί του που επίσης νάρκωνε τη σύζυγο του και καλούσε άλλους άγνωστους να τη βιάζουν.

Και ενώ στη δίκη που συνεχίζεται , αναμένεται η κατάθεση του συζύγου της ΖΙζέλ, του 72χρονου Ντομινίκ Πελικό, ο οποίος ωστόσο προς το παρόν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από ασθένεια που εμφάνισε στο στομάχι, μία νέα πτυχή της υπόθεσης, έρχεται να ταράξει τα νερά. Κατά πως φαίνεται ο βασικός κατηγορούμενος που έχει σοκάρει με την διαστροφική του συμπεριφορά την Γαλλία και όχι μόνο, έχει και μιμητή σύμφωνα με τον Guardian.

Στη διάρκεια της δίκης, παρουσιάστηκε η περίπτωση ενός άλλου κατηγορούμενου, από τους 52 συνολικά, ο οποίος φέρεται να ακολούθησε την ίδια μέθοδο για να βιάσει τη δική του σύζυγο, με τη βοήθεια του Ντομινίκ Πέλικο. Ο 63χρονος Ζαν-Πιερ (σ.σ. όπως τον αναφέρουν), πρώην οδηγός φορτηγού, κατηγορείται ότι επικοινώνησε με τον Πέλικοτ μέσω του chatroom με τίτλο «Χωρίς τη γνώση της» το οποίο είχε δημιουργήσει ο Ντομινίκ για να βρίσκει βιαστές της συζύγου του και, φέρεται να χρησιμοποίησε τα ίδια ηρεμιστικά για να ναρκώσει τη δική του σύζυγο! Ο Πελικό φέρεται να προμήθευσε τα φάρμακα και να ταξίδεψε για να συμμετάσχει και ο ίδιος στον βιασμό.

Ο Ζαν-Πιερ έχει παραδεχτεί τις κατηγορίες, ενώ οι βιασμοί της συζύγου του καταγγέλλεται ότι συνέβησαν 12 φορές μεταξύ 2015 και 2020.

Οι ερευνητές της αστυνομίας είπαν ότι ο Ζαν – Πιέρ τους είπε ότι συνάντησε την Pélicot σε ένα chatroom με τίτλο “Against Knowledge” (Χωρίς την Γνώση της) σε έναν ιστότοπο που έκτοτε έκλεισε. Είπε στους ανακριτές ότι είχε ζητήσει από τον Pélicot να έρθει στο σπίτι του όταν η σύζυγός του ήταν ναρκωμένη, κατέθεσα στο δικαστήριο ο επικεφαλής ανακριτής, Stéphan Gal. «Κάθε φορά που ο [Pélicot] ταξίδευε [εκεί], του παρείχε το φάρμακο για την επόμενη φορά», είπε ο Gal. Ο δικηγόρος του Pélicot είπε στο δικαστήριο ότι ο Pélicot παραδέχτηκε ότι έδωσε στον Ζαν – Πιέρ το φάρμακο τέσσερις φορές.

Η σύζυγός του δεν είναι πολιτική αγωγή στη δίκη, καθώς φέρεται να προσπαθεί να προστατεύσει τα πέντε παιδιά τους. Ο32χρονος γιος του Ζαν-Πιερ από τον πρώτο του γάμο δήλωσε ότι πιστεύει πως ο πατέρας του ήταν υπό την επιρροή του Πελικό. «Έχω την ακράδαντη πεποίθηση ότι αν δεν είχε γνωρίσει αυτό το άτομο, δεν θα υπήρχε ποτέ κάτι τέτοιο», είπε ο γιός του .

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πώς η παιδική ηλικία του Ζαν – Πιέρ χαρακτηρίστηκε από ακραία φτώχεια , σωματική βία και σεξουαλική κακοποίηση εντός της οικογένειας του . «Με μεγάλωσαν γουρούνια στο δάσος», έλεγε ο Ζαν-Πιερ στα παιδιά του. Δεκαοκτώ από τους 51 κατηγορούμενους που δικάζονται για τους πολυετείς βιασμούς της 71χονης σήμερα Ζιζέλ Πελικό βρίσκονται υπό κράτηση, μεταξύ των οποίων ,ο Ντομινίκ Πελικό και ο Ζαν –Πιέρ , ενώ άλλοι 32 κατηγορούμενοι παρακολουθούν τη δίκη ενώ είναι ελεύθεροι.
Οι περισσότεροι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν έως και 20 χρόνια κάθειρξη εάν κριθούν ένοχοι για βιασμό, ενώ η δίκη αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το Δεκέμβριο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις