Η Όπρα Γουίνφρεϊ αγόρασε τα δικαιώματα του ντοκιμαντέρ της Apple για αυτήν για να σταματήσει την κυκλοφορία του, γιατί λέγεται ότι δεν της άρεσε το αποτέλεσμα

Η Όπρα Γουίνφρεϊ πλήρωσε μια περιουσία στην Apple για να εξαγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται για τη ζωή της, όπως αποκαλύπτει το Page Six. .

Η Apple πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε πως ο βραβευμένος με Όσκαρ Κέβιν ΜακΝτόναλντ θα σκηνοθετούσε το ντοκιμαντέρ. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν στην PageSix πως στην Όπρα Γουίνφρεϊ δεν άρεσε, με αποτέλεσμα να αναβάλει την κυκλοφορία του.

«Ο Κέβιν έκανε την ταινία, αλλά στην Όπρα δεν άρεσε και αρνήθηκε να την αλλάξει. Οπότε, η Όπρα πλήρωσε την Apple», αναφέρει πηγή.

Σύμφωνα με το Page Six ότι ο Μακ Ντόναλντ συνεργάστηκε για το ντοκιμαντέρ με την επί χρόνια παραγωγό της Γουίνφρεϊ Λίζα Ερσπάμερ

Εκπρόσωπος της δημοσιογράφου επιβεβαίωσε την είδηση αναφέροντας: «Καθώς η συμφωνία με την Apple φτάνει στο τέλος της, η κα Γουίνφρεϊ αγόρασε τα δικαιώματα για τη σειρά ντοκιμαντέρ της κι έκτοτε, αποφάσισε να βάλει το πρότζεκτ σε αναμονή».

Πρόσθεσε επιπλέον: «Η κα Γουίνφρεϊ πιστεύει ότι η Λίζα Ερσπάμερ και ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ είναι απίστευτα ταλαντούχοι κινηματογραφιστές κι είναι ευγνώμων για τον χρόνο και την ενέργεια που αφιέρωσαν στο έργο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook