Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, φωτογραφήθηκε στο αυτοκίνητο δίπλα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η Κέϊτ Μίντλετον εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά από τότε που ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της. Μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ , το βασιλιά Κάρολο και τη Βασίλισσα Καμίλια παραβρέθηκαν στην Κυριακάτικη Ακολουθία στην εκκλησία στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας. , φορούσε χρυσά σκουλαρίκα και ένα από τα αγαπημένα της καπέλα χακί, το οποίο είχε φορέσει στο παρελθόν στις εκκλησιαστικές λειτουργίες, καθώς καθόταν στη θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου, ενώ ο Γουίλιαμ ήταν στη θέση του οδηγού και επιδείκνυε περήφανα το μούσι, που έχει τρελάνει τους βασιλικούς θαυμαστές, τους τελευταίους μήνες.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι η Κέιτ Μίντλετον  επέστρεψε στην εργασία της, έπειτα από την ολοκλήρωση πολύμηνων θεραπειών για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει.

Η Μίντλετον, όπως αναφέρει η Daily Mail, προήδρευσε σε συνάντηση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της για την πρώτη παιδική ηλικία, μια συνάντηση που καταγράφηκε μάλιστα στο επίσημο αρχείο των βασιλικών δεσμεύσεων.

Πριν από αυτή η τελευταία επίσημη συνάντηση στην οποία είχε λάβει χώρα ήταν στις 6 Δεκεμβρίου 2023.

«Το ταξίδι του καρκίνου είναι περίπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ιδίως για εκείνους που είναι πιο κοντά σου. Με ταπεινότητα σε φέρνει επίσης πρόσωπο με πρόσωπο με τις αδυναμίες σου με τρόπο που δεν είχες φανταστεί πριν και με αυτό (φέρνει) μια νέα οπτική στα πάντα», είχε πει, μεταξύ άλλων, η πριγκίπισσα της Ουαλίας όταν ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία.

«Αυτή τη φορά πάνω απ’ όλα υπενθύμισε στον Ουίλιαμ και σε μένα να αναλογιζόμαστε και να είμαστε ευγνώμονες για τα απλά αλλά σημαντικά πράγματα στη ζωή, τα οποία τόσοι πολλοί από εμάς θεωρούμε δεδομένα. Απλά να αγαπάμε και να μας αγαπούν», έλεγε στο πρόσφατο βίντεο με το οποίο είχε ανακοινώσει το τέλος των χημειοθεραπειών.

Μετά από φήμες για την υγεία της, η Κέιτ Μίντλετον είχε ανακοινώσει με βίντεο στα τέλη Μαρτίου ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο και θα ξεκινούσε ένα κύκλο προληπτικών χημιοθεραπειών .

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις