Η Daily Mail αποκάλυψε τα πρόσωπα επτά κατηγορουμένων , από τους 50 συνολικά για τους βιασμούς της – Διαφορετικές ηλικίες, επαγγέλματα αλλά έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό – διαστροφή : επικίνδυνο σεξ με άγνωστες γυναίκες. Κι αυτή η άγνωστη γυναίκα ήταν η 71 Ζιζέλ Πελικό με μόνο δύο απ αυτούς να της ζητούν δημόσια συγνώμη.

Η υπόθεση της 71χρονης Ζιζέλ Πελικό που ο σύζυγος της Ντομινίκ τη νάρκωνε με βαριά χάπια , καλούσε μέσω διαδικτύου αγνώστους να τη βιάζουν επί μία δεκαετία στο σπίτι τους στο Μαζάν και τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες στις αποτρόπαιες πράξεις, συγκλονίζει τη Γαλλία και όχι μόνο με τη δίκη να έχει σοκαριστικές διαστάσεις για τη διαστροφή του βασικού κατηγορούμενου και των συνενόχων στους βιασμούς.

Η βρετανική εφημερίδα, Daily Mail, δημοσίευσε τα πρόσωπα και τα ονόματα επτά από τους συνολικά 52 κατηγορουμένους της υπόθεσης. Οι επτά κατηγορούμενοι, προερχόμενοι από διαφορετικές ηλικίες, κοινωνικά στρώματα και τρόπους ζωής, συνδέονται μεταξύ τους από μια κοινή εμμονή για σεξ με άγνωστες γυναίκες.

Η γυναίκα-θύμα, η 71χρονη Ζιζέλ Πελικό, ναρκωνόταν συστηματικά εν αγνοία της από τον σύζυγό της, Ντομινίκ, στο εξοχικό τους στη Μαζάν, ένα ήσυχο χωριό στη νότια Γαλλία, κοντά στο Μον Βεντό. Οι επτά άντρες είναι μέλη μιας ευρύτερης ομάδας περίπου 50 ανδρών, οι οποίοι, κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας, στρατολογήθηκαν online από τον Ντομινίκ Πελικό, έναν συνταξιούχο ηλεκτρολόγο, που πλέον είναι γνωστός ως «Το Τέρας του Αβινιόν».
Και οι επτά κατηγορούνται ότι είχαν πάει στο σπίτι των Pelicots κατόπιν συνεννόησης με τονΝτομινίκ Πελικό , επίσης 71 ετών, για σεξ με το ναρκωμένο θύμα. Έχοντας εντολή να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους σε ένα κοντινό πάρκινγκ γηπέδου ποδοσφαίρου, οι φερόμενοι συνεργοί, των οποίων οι ηλικίες κυμαίνονται από 23 έως 70 ετών, έμπαιναν στο ήσυχο περιβάλλον και στο σπίτι του ζευγαριού για να εκπληρώσουν τις διεστραμμένες παρορμήσεις τους .

Την περασμένη εβδομάδα ο Ντομινίκ Πελικό στάθηκε όρθιος στο εδώλιο και παραδέχτηκε την ενοχή του – και κατηγόρησε όλους τους συγκατηγορούμενούς του ότι ο καθένας απ αυτούς ήταν πρόθυμοι βιαστές. Είπε στο δικαστήριο: «Είμαι βιαστής – όπως όλοι σε αυτό το δωμάτιο», ενώ ζήτησε συγνώμη από την πρώην σύζυγο του την οποία είπε ότι αγαπούσε και ακόμη αγαπά, όπως και τα τρία του παιδιά, τα οποία δεν θέλουν μετά τις αποκαλύψεις να έχουη σχέση μαζί του.

Οι βιαστές της Ζιζέλ
Πρόκειται για τον μοτοσικλετιστή Hugues Malago, 39 ετών, τον αγρότη Andy Rodriguez, 37 ετών, τον μεροκαματιάρη Mathieu Dartus, 53 ετών, τον συνταξιούχο πυροσβέστη Jacques Cubeau, τον Lionel Rodriguez, 44 ετών, διευθυντή σούπερ μάρκετ και υπάλληλο πληροφορικής, τον ζωγράφο και διακοσμητή Husamettin Dogan, 43 ετών, και τον Thierry Parisis, 54 ετών, τοπικό επιχειρηματία.

Οι επτά άντρες περιλαμβάνονται στον κατάλογο των 50 κατηγορουμένων οι οποίοι, επί μία δεκαετίας, στρατολογήθηκαν online από τον άντρα της Ντομινίκ Πελικό για να κάνουν σεξ με την ναρκωμένη γυναίκα του.
Κατά τη διάρκεια της δίκης που έχει διαρκέσει ήδη τέσσερις εβδομάδες, πολλοί κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι ο Πελικό τους «παγίδευσε» για να συμμετάσχουν στις διαταραγμένες φαντασιώσεις του σχετικά με τον βιασμό της συζύγου του κι εκείνοι νόμιζαν ότι συμμετέχουν σε κάποιους είδους σεξουαλικό παιχνίδι.

Αν και οι δίκες βιασμού στη Γαλλία διεξάγονται συνήθως ιδιωτικά, η Ζιζέλ Πελικό αποφάσισε να αποποιηθεί το δικαίωμα της ανωνυμίας, καθιστώντας τη δίκη ακόμη πιο δημόσια.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, αποκαλύφθηκε ότι ο Πελικό είχε δώσει ψευδώνυμα στους συνεργούς του.
Μεταξύ αυτών ήταν και ο «Biker», το χαϊδευτικό όνομα που έδωσε στον μοτοσικλετιστή Hugue Malago.

Ο Malago είπε στο δικαστήριο πώς είχε αρχίσει να αναζητά τρίο με ζευγάρια που κάνουν swinging μετά τον τραυματισμό του σε ατύχημα με μοτοσικλέτα το 2012.

Η σύντροφος του Malago – η οποία τον άφησε αφού συνελήφθη για απόπειρα βιασμού – είπε στην αστυνομία ότι ο Malago ήταν πάντα πολύ απαιτητικός σεξουαλικά.

Ο αλκοολικός Andy Rodriguez, ο οποίος συνάντησε για πρώτη φορά τον Πελικό σε ένα μπαρ το 2018, ονομάστηκε «Micha». Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να βιάσει την Ζιζέλ και ότι πήγε στο σπίτι των Πελικό όπου και την κακοποίησε «γιατί δεν είχε κάτι άλλο να κάνει την παραμονή Πρωτοχρονιάς». Είπε: «Ποτέ δεν είχα καμία πρόθεση να βιάσω την κυρία Pelicot».

Ο χήρος Mathieu Dartus, για τον οποίο ο Πελικό ισχυρίστηκε ότι «δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τη σύζυγό του», είχε το παρατσούκλι «Gaston».

Ο 53χρονος πατέρας τριών παιδιών υποστήριξε ότι δεν είχε «καμία ανάμνηση» των πολλών ωρών που πέρασε στο σπίτι στο Μαζάν, καθώς είχε πάρει αρκετά χάπια έκστασης. Ωστόσο, ο Pelicot απέρριψε τους ισχυρισμούς του Dartus περί άγνοιας , λέγοντας: «Ήξερε πολύ καλά γιατί ήταν εκεί».

Ο 72χρονος πυροσβέστης, Jacques Cubeau, απολογήθηκε δημόσια στη Ζιζέλ, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την συμμετοχή του στο φρικτό έγκλημα.
Στη δίκη την περασμένη εβδομάδα γύρισε προς το μέρος της στο δικαστήριο και της είπε: «Κυρία, όταν ανακάλυψα τι είχατε υποστεί, ένιωσα συντετριμμένος, «Το ότι συμμετείχα σε όλα αυτά με κατέστρεψε. Ελπίζω ότι εσείς, η οικογένειά σας, θα τα ξεπεράσετε όλα

Ο 43χρονος Husamettin Dogan, ένας από τους βιαστές της Ζιζέλ Πελικό, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, σύμφωνα με την Daily Mail, ανέφερε στο δικαστήριο πως επισκέφτηκε την οικία των Πελικό τον Ιούνιο του 2019 για να βιάσει την Ζιζέλ, η οποία φαινόταν «σαν νεκρή» ενώ ο σύζυγός της κατέγραφε την συνεύρεση τους.

Ο κατηγορούμενος – με το παρατσούκλι «Karim» – παρουσίασε τον εαυτό του ως θύμα υποστήριξε στο δικαστήριο πως νόμιζε ότι συμμετείχε σε ένα σεξουαλικό παιχνίδι του ζεύγους Πελικό. Ο Dogan, ο οποίος είχε γδυθεί και είχε φορέσει προφυλακτικό πριν μπει στο σπίτι, ξέσπασε σε δάκρυα και επέμεινε ότι πίστευε ότι συμμετείχε σε ένα συναινετικό σεξουαλικό παιχνίδι. Είπε: «Είμαι θύμα του Πελικό».

Ερωτηθείς εάν η Madame Pelicot ήταν θύμα, απάντησε: «Αυτό είναι κάτι άλλο – ήταν η γυναίκα του. Με έπιασε σε μια παγίδα ».

Ο Thierry Parisis κατηγορείται ότι βίασε την Πελικό στο σπίτι της τον Φεβρουάριο του 2020.
Όταν συνελήφθη για πρώτη φορά, η σύντροφός του τον περιέγραψε στην αστυνομία ως «ευαίσθητο και με σεβασμό» και είπε ότι ένιωσε φρίκη όταν έμαθε για τις κατηγορίες εναντίον του – αλλά αργότερα αποκαλύφθηκε ότι είχε μια μυστική ζωή ως σεξουαλικά περιπετειώδης αμφιφυλόφιλος για την οποία δεν γνώριζε τίποτα. .

Ένας άλλος κατηγορούμενος, ο Lionel Rodriguez ζήτησε επίσης συγγνώμη από την Ζιζέλ.

Ο Ροντρίγκεζ είπε ότι η σύζυγός του τον εγκατέλειψε μετά την είδηση της εμπλοκής του στην υπόθεση και στη συνέχεια γύρισε στην κυρία Πελικό και είπε: «Ποτέ δεν ήθελα να σε πληγώσω, αλλά το έκανα, θέλω να ζητήσω συγχώρεση. «Μπορώ να φανταστώ τον εφιάλτη σου, είναι φρικτό να νομίζεις ότι είμαι μέρος αυτού του εφιάλτη. «Η συγγνώμη μου δεν θα αλλάξει τίποτα, αλλά ήθελα να σας το πω».

Η κόρη του Πελικό έχει περιγράψει την κακοποίηση που υπέστη η μητέρα της ως «την χειρότερη σεξουαλική υπόθεση των τελευταίων 20 χρόνων», που προκαλεί ανατριχίλα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις